0

Сезон Весна 2024 розпочато!

Старт сезона Весна 2024!

Починається новий сезон 2024!


А це значить – нові турботи, які завдяки магазину «Світ Рослин» стануть дуже приємними.

Ми приготували чимало новинок та вже перевірених сортів. Обов’язково придбайте для свого саду щойно одержані нами рідкісні сорти цибулинних:

  • Агапантус — лілеподібна квітка родом із Південної Африки. У висоту сягає до 110 см. Типові кольори — білий або небесноблакитний. Цвіте в період з липня по серпень зібраними в суцвіття-парасольку квітками.

  • Тубероза — ніжна квітка, що походить із Центральної Америки. Може виростати до 100 см. Її ще називають нічною фіалкою та вважають символом достатку. Купити туберозу варто заради аромату: дуже активному, п’янкому, холодно-медовому або трохи схожому на нарцис. Цвіте з липня по вересень.

  • Еремурус — квітка-свічка, також відома як лисячий хвіст. Цвіте три місяці. Величезна кількість невеликих квіток поступово розкриваються вздовж квітконоса, вкриваючи його напівпрозорою «хвилею» золотавого, рожевого, червонуватого відтінку. При належному догляді висота рослини складає 100-200 см.


Якщо ж ви бажаєте оновити сад квітами, що вже давно завоювали ваше серце, пропонуємо замовити онлайн наші найпопулярніші позиції. Рекомендуємо звернути увагу на:

  • лілії — квіти з королівською історією, дуже елегантні, з приємно-важкуватим ароматом та характером; прикрасять сад і будуть чудово виглядати у вазах;

  • лютики — симпатичні яскраві квіти, трохи схожі на півонії; можуть стати основою для домашньої клумби або ж вирощуватися у горщиках на веранді чи балконі;

  • кали — екзотичні квіти з незвичною геометрією пелюсток, легкий ванільний аромат підкреслює вишуканість рослини та нагадує про невідомі краї;

  • декоративні багаторічники — обирайте саджанці гортензій, барбарисів, магнолій, лаванди на свій смак;

  • троянди — бордюрні, штамбові, англійські, флорибунди… У нас ви знайдете і розповсюджені, і рідкісні сорти класичної квітки.


Передзамовлення:

  • дозволить вам обрати саджанці та цибулини для квітника, зручно вмостившись на дивані - на нашому сайті є вся інформація про посадковий матеріал;

  • зафіксує для вас ціну в момент покупки - можна не хвилюватися про коливання валютного курсу;

  • можете замовити прямо зараз, а платити при отриманні, висилаємо замовлення з післяплатою;

  • замовите зараз - отримаєте замовлення першими.

Коли відправимо:

Почнемо відправляти замовлення з 20 березня. Посилки готуємо згідно з чергою оформленого замовлення. Раніше оформили замовлення - раніше отримаєте посадковий матеріал. Але довго чекати не доведеться!


Проте це ще не все. В онлайн-магазині «Світ Рослин» ви можете придбати насіння для розсади овочевих, саджанці плодових дерев та декоративних чагарників, різноманітний інвентар для роботи на городі та в саду. Замовляйте з доставкою в будь-яке місто України — у нас помірні ціни, якісний товар та дружнє ставлення до клієнтів.


Почнемо сезон 2024 разом!


30.01.2024

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.