0

Суперзнижки на мегакорисні добрива до -10%!

Суперзнижки на мегакорисні добрива до -10%!
Суперзнижки на мегакорисні добрива до -10%!

Час настав! Чекали кращої нагоди для придбання неймовірно корисних та надзвичайно необхідних добрив? Ваші прохання почуто! Саме зараз у Вас є можливість зробити внесок у отримання гарного урожаю та водночас зекономити бюджет!

Весна - це пора не лише пробудження природи від зимової сплячки, це ще й активна господарча пора, яка означає активізацію робіт по посадці, догляду та удобренню різного роду культур. Чим більше ми вкладемо в нашу рослину, чим краще ми її «підгодуємо» – тим більше вона нам віддячить!

Саме тут на допомогу сучасним господарям приходять добрива. Вони допомагають підвищити врожайність, роблять рослини стійкими до неспрятливих умов, захворювань та ушкоджень, містять спеціальну формулу з азотом та допомагають рослинам в цілому гарно розвиватися.

В нашому магазині Ви можете знайти ряд корисних добрив на які поширюються сезонні знижки, як універсальні такі як Агролайф - це органічне добриво, яке можна використовувати для всіх культур (на основі курячого посліду) так і спеціалізовані, розроблені з урахуванням особливостей кожної культури та необхідною кількістю макро- та мікроелементів для кожної культури окремо.

    -10% Стимулятор коренеутворення Корневін Грандіс 5 г;

    -10% Добриво Агролайф 2,5 кг;

    -10% Добриво Майстер-Агро для огірків 100г;

    -10% Доломитова мука 5 кг;

    -10% Добриво Новоферт для плодових дерев 100г;

    -10% Добриво Новоферт для винограду 100г;

    -10% Добриво Новоферт для картоплі 100г;

    -10% Добриво Новоферт для троянд 100г;

    -10% Добриво Новоферт Зелені овочі 100г;

    -10% Добриво Новоферт універсальне 100г.

    Вдалих покупок та чудового врожаю!

    *Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті. Акція діє до 17.03.2019р., або до закінчення товарних запасів в усіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.

25.02.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.