0

Товар тижня зі знижкою -15%

Товар недели со скидкой -15%

Гаряча тижнева пропозиція зі знижкою -15%

  • Обприскувачі - це необхідне універсальне обладнання, яке повинно бути на кожній дачній ділянці. Він застосовується для розпилення будь-якого водного розчину на рослини. Його можна використовувати для поливу, підгодівлі або для обробки від хвороб, шкідників і від бур'янів. Обприскувач - є важливим елементом для догляду за культурними рослинами, який полегшує життя будь-якого садівника. Великий вибір обприскувачів, можна подивитися в каталозі інтернет-магазину «Світ рослин».

  • Добриво Fertis NPK 12-8-16 + ME для троянд 1 кг. Троянди до себе вимагають особливого догляду і уваги. Щоб вони відчували себе добре і обдаровували Вас пишним і рясним цвітінням, потрібно давати для них все найкраще. Одним з кращих добрив є Fertis NPK 12-8-16 + ME для троянд, який багатокомпонентно і збалансовано живить ці божественні квіти. Після регулярного застосування, Ваші троянди забуяють по-новому, тривалість цвітіння збільшиться і отримати насолоду від краси і ароматом, зможете набагато довше.

  • Ураган Форте 100 мл. Ніяк не можете впоратися з ненависними бур'янами ?! Тоді спробуйте Ураган Форте, він миттєво позбавить від однорічних і багаторічних бур'янів на тривалий період.


Акція діє з 29.06-5.07.2021

29.06.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.