0

Товар неділі зі знижкою -20%

Товар недели со скидкой -20%

З 15 по 21 червня 2021р знижки на товар тижня -20%

Червень - це місяць не тільки відпочинку, але і продуктивності. Зелень повсходила, розсаду висадили, тепер пора доглядати за майбутнім урожаєм. Адже бур'яни і шкідники чекати не будуть. А для гарного врожаю потрібна не тільки прополка і обробка від шкідників, але і добрива, які наситять культури необхідними живильними речовинами і посприяють гарному росту і щедрій врожайності. Тому потрібно закупити необхідний інвентар вчасно і приступати до городніх робіт вже зараз!

  • Сапи й культиватори.У городніх роботах - це найнеобхідніші інструменти. Вони застосовуються для прополки бур'янів і розпушування грунту. Навіть у виборі сап і культиваторів, потрібно підходити дуже відповідально. Адже працювати з інструментами, має бути зручно, вони повинні бути виготовлені з якісних матеріалів і підходити для різних видів робіт. Широкий асортимент інвентарю для городніх робіт, можна знайти в каталозі інтернет-магазину «Світ рослин».

  • Інсектицид Актеллік. Це один з кращих інсектицидів, який захистить сільськогосподарські культури від широкого спектру шкідників. Тільки цього тижня цей надійний захисник зі знижкою -20%

  • Добриво Ізабіон. Препарат 2в1, йде як біодобриво і стимулятор росту. Допоможе підвищити врожайність і якість продукції, а також підвищить стійкість рослин до стресових умов навколишнього середовища.

15.06.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.