0

Товар тижня зі знижкою -25%

Товар недели со скидкой -25%

На грядці поступово з'являються овочеві плоди, на деревах і чагарниках починають формуватися зав'язі, а значить і вони скоро нас порадують різними фруктами і ягодами. Але, щоб зібрати багатий урожай, важливо подбати про умови зростання наших рослин. Інтернет-магазин дарує тижневу знижку на товар для догляду та захисту рослин.

З 23 по 31 травня 2021 на товар для ділянки діє знижка -25%

Агроволокно біле Р-50 ширина 3,2 м – легкий нетканий матеріал для створення оптимальних умов росту і розвитку культур. Захищає від атмосферних опадів, але пропускає вологу і світло, що допомагає отримати ранні і високі врожаї, спрощує процес збору плодів.

Хелатін-Ф Полуниця 1,2 л – відмінний вибір для розвитку міцних саджанців полуниці, збільшуючи їх врожайність. Регулярні підгодівлі позбавлять від засихання, опадання і почервоніння листя. Може використовуватися при слабкому цвітінні.

Ридоміл Голд 25 г застосовується для профілактичної обробки картоплі, огірків, тютюну, цибулі та інших овочевих культур від широкого спектру збудників захворювань. Ефективний також на початкових стадіях розвитку хвороб, а після обробки період захисної дії триває до 2 тижнів.

25.05.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.