0

Товар тижня

Товар недели

Правильний догляд за рослинами – запорука багатого врожаю. Інтернет-магазин «Світ рослин» знизив ціни на актуальний товар, що спростить догляд за культурами і забезпечить їм оптимальні умови для гарного росту і розвитку.

З 11 по 17 травня 2021 замовляйте актуальний товар для ділянки зі знижкою -25%

  • Добриво Rost-Концентрат – розчинний комплекс мікро- і макроелементів, які швидко вбираються рослинами, підвищуючи їх урожайність до 80%. Добриво знайде застосування на протязі всього сезону. Може використовуватися для замочування насіння, живців і коренів саджанців перед посадкою, підгодівлі розсади овочевих культур в фазі 2-х справжніх листків та дорослих рослин кореневих або листовим способом в період вегетації.

  • Напалм 100 мл – системний гербіцид суцільної дії, який допомагає в боротьбі з широким спектром бур'янів, допомагаючи заощадити Ваш час і зусилля. Препарат ефективний проти однорічних і багаторічних злакових, дводольних бур'янів, забезпечуючи надійний захист більше одного місяця.

  • Секатор Verano з гострим косим лезом – незамінний помічник при весняній обрізці саду. Допоможе впоратися з різкою молодих гілок, свіжої деревини, обрізанням плодово-ягідних і декоративних чагарників, формуванням живоплотів та іншими поставленими завданнями.

11.05.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.