0

Товари тижня за вигідною ціною!

Товары недели по выгодной цене!

Для вирощування міцних здорових рослин важливо не тільки правильно провести посадку, але і з перших днів забезпечити догляд. Інтерент-магазин «Світ рослин» знизив ціни на актуальний товар, який допоможе створити оптимальні умови росту і розвитку культур, підвищуючи їх урожайність і швидкість дозрівання плодів.

З 18 по 23 квітня 2021 року на товари тижні діє знижка 25%:

  • Антихрущ 30 мл – це високоефективний інсектицид, без якого не обійтися при вирощуванні картоплі, томатів, капусти, плодово-ягідних дерев і чагарників. Препарат забезпечує надійний захист від личинок хруща, колорадського жука, попелиці, гусениць протягом 6-8 тижнів.

  • Корневин Грандіс 50 г містить мікро-, макроелементи і поживні речовини, які сприяють зростанню потужної кореневої системи при живцюванню, покращують укорінення розсади, стимулюють проростання насіння.

  • Агролайф NPK 5: 5: 5 по 2,5 кг – добриво на основі курячого посліду з додаванням мінеральних елементів. Сприяє покращенню структури ґрунту і відновленню родючості, що є одним з головних факторів врожайності культур, їх стійкості до захворювань і несприятливих погодних умов.

18.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.