0

Товари тижня з найкращою ціною

Товары недели с лучшей ценой

Взимку так хочеться свіжих, ароматних, екологічно чистих овочів, зелені, прянощів, а з інтернет-магазином «Світ рослин», як Ви знаєте, можливо все! Ми підібрали товари цього тижня, які допоможуть виростити домашній вітамінний урожай навіть у квартирних умовах та в зимову пору року.

З 28 грудня по 3 січня діє знижка до -25% на найкращі товари тижня.

  • Кімнатні овочі, прянощі -25%. Огірки, помідори, зелень, можна виростити в будь-яку пору року на своїх підвіконнях. Так, і це не жарт! У нашому інтернет-магазині широкий асортимент насіння кімнатних овочів та прянощів, посадивши, які, Ви не тільки насолоджуватиметеся смачним і корисним урожаєм, але й милуватиметеся вдома декоративністю цих рослин.

  • Мікрозелень -20%. Кладезь вітамінів та мінералів. Є пророслими молодими паростками, які складаються лише з сім'ядольних листків і кілька справжніх листків. Вони проростають швидко і вже за кілька тижнів можна зібрати врожай.

  • Міцелій грибів -20%. Допоможе виростити будь-які гриби на ділянці. Ароматні, лісові, рідкісні, популярні, всі види міцелій грибів  можна придбати на нашому сайті.


28.12.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.