0

Товари тижні. Найвигідніша ціна!

Товары недели. Самая выгодная цена!

До початку садового-городнього сезону інтернет-магазин «Світ рослин» знизив ціни на актуальні товари для ділянки.

Знижка -25% діє з 5 по 11 квітня

  • Ураган Форте 100 мл – гербіцид неселективного дії, який допоможе підготувати ділянку до посадки овочевих, плодово-ягідних, декоративних культур. Не обов'язково гнути спину, видаляючи шкідливі рослини вручну, коли можна використовувати Ураган Форте, який допоможе заощадити час і зусилля. Препарат ефективний у боротьбі з однорічними і багаторічними бур'янами, проникає як в надземну частину, так і в кореневу систему рослини.

  • Парник "Світ Рослин" 4 м щільність 50г / м використовується для вирощування раннього врожаю. Щільне агроволокно допомагає посівам пережити весняні заморозки до - 10 ° С, дощ, сніг і інші несприятливі погодні умови, захищає від комах. При цьому забезпечує волого-і повітрообмін, що підвищує врожайність і швидкість дозрівання плодів.

  • Троянда чайно-гібридна Блю Мун (Blue Moon) – декоративна культура, яка наповнює сад ніжним бузковим цвітінням. Час посадки саджанців припадає на квітень, завдяки чому можна купити саджанець зі знижкою -25% і виростити на ділянці високий кущ, всипаний великими махровими суцвіттями з легким пряним ароматом.

05.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.