0

Товари тижні. Вигідна ціна!

Товары недели. Выгодная цена!

Середина квітня – грядки все більше заповнюються овочевими, плодово-ягідними, декоративними та іншими культурами. Для гарного росту і розвитку рослини вимагають не тільки правильної посадки, а й грамотного догляду. Знайти товар для ділянки за зниженими цінами можна в каталозі інетрнет-магазину «Світ рослин», оформивши доставку поштою в Ваше місто.

З 12 по 16 квітня замовляйте актуальний товар для дачного сезону зі знижкою -25%

  • Брунька 30 мл. Поки бруньки на деревах ще не розпустилися, слід провести обробку рослин від зимуючих стадій збудників хвороб і шкідників. Інсектицид бруньках зі знижкою - 25% допоможе захистити плодові та декоративні дерева, виноградники і ягідні кущі.

  • Нітроамофоска (8:19:29) 3 кг – добриво, яке містить калій, фосфор і азот – необхідні речовини для розвитку кожної рослини. Компоненти підгодівлі сприяють зростанню, як надземної частини, так і кореневої системи рослин, збільшуючи їх врожайність і швидкість дозрівання плодів.

  • Саджанець черешні Крупноплодная. Літо – тепла пора, яка асоціюється з можливістю наїстися смачних ягід, в тому числі і черешні. Виростити великі, соковиті, солодкі плоди можна і на своїй ділянці. «Світ рослин» пропонує вигідно купити саджанець черешні, який з року в рік буде радувати багатим урожаєм.

12.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.