0

Укривний матеріал зі знижкою -20%

Укрывной материал со скидкой -20%.

Ну що, Ви вже відчули на собі прохолодний подих справжньої осені? Дістали тепленькі плащики та чобітки, шапочки та шарфики? А про рослинки свої подумали? Ми, звісно ж подумали й Вам нагадаємо.

Саме зараз можна придбати укривний матеріал зі знижкою -20%


Біле агроволокно, щільністю 50 г/м² – це ідеальний укривний матеріал не лише для молодих паростків розсади, але й для вразливих до зимових холодів рослинок. Повітропроникне – воно буде захищати рослини від зимових колючих морозів та водночас не буде парити. Допоможе вберегти плодові дерева від розтріскування кори, а хвойні саджанці від сонячних опіків. Якщо не хочете по весні розводити руками зі словами: «Ну що ж, не прижилось…», то обов’язково «утепліть» молоді та теплолюбні рослинки.


Чорне агроволокно – матеріал, який допоможе зекономити дорогоцінний час кожного садівника. Відмінно підходить для мульчування, вберігає коріння рослин від перегрівання, забезпечує утримання вологи та перешкоджає росту бур’янів. Осіннє мульчування з допомогою чорного агроволокна запобігає промерзанню коренів, навіть при відсутності снігового покриву, забезпечує утримання необхідного рівня вологи у ґрунті та сприяє швидшому пробудженню кореневої системи навесні.


Поліетиленова плівка – хто ж як не вона допоможе спорудити надійну та водночас бюджетну тепличку навіть садівнику-початківцю:

  • чорна – здатна витримати великі навантаження та перепади температур, використовується не лише як укривний матеріал для рослин, але й для теплоізоляції горищ та даху, захисту будівель від потрапляння вологи;

  • жовта – допоможе підтримувати оптимальний температурний режим в теплиці навіть в холодну пору, адже характеризується стійкістю до сонячного випромінювання, водонепроникністю та міцністю;

  • прозора – призначена для укриття теплиць і парників. Прозора плівка добре пропускає сонячне світло та утримує тепло в теплиці, якого так не вистачає рослинам ранньою весною і холодної дощової осені.

Сітка затіняюча – рекомендуємо запастися цією незамінною помічницею до наступного гарячого сезону. Літо останніх років не просто балує нас теплом, а ніби випробовує неймовірною спекою. І якщо ми можемо заховатися в затінку будинку та розслабитися під прохолодним подихом кондиціонера, рослини позбавлені таких привілеїв. Саме тому затіняюча сітка стала просто рятівницею для жителів саду та городу від сонячних опіків, створюючи такий необхідний рослинам притінок. Також сітку можна використовувати для накриття теплиць від палючого сонця та облаштування зон відпочинку. Щоб влітку не бігати в запарі у пошуках цього актуального товару – придбайте його зараз зі знижкою -20%.

Сітка шпалерна – а ця помічниця допоможе зробити збір урожаю максимально швидким та комфортним. Навіщо плутатися в колючих стеблах огіркових грядок, якщо можна легко зібрати, «почеплені» на шпалерну сітку огірочки, що просто виблискують красою, чистотою та здоров’ям. Спираючись на шпалерну сітку, рослини отримують достатньо світла та добре провітюються, що є найкращою профілактикою грибкових захворювань та гарантією отримання гарного врожаю.

Усі укривні матеріали мають у складі стабілізатор ультрафіолетового випромінювання, що гарантує їх використання протягом декількох сезонів.


Не втрачайте дорогоцінний час – запасіться такими необхідними товарами за вигідними цінами


** Акція діє з 14.10.2024 р. до 28.10.2024 р, або до закінчення товарних залишків.


14.10.2024

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.