0

Ваш город – ваші правила! Оголошуємо тиждень боротьби з жуками!

Ваш огород - ваши правила! Объявляем неделю борьбы с жуками!

Ось вже теплі літні дні настали,

Зелень, овочі попроростали,

Та не час відпочивати,

Час город свій захищати!

Як же краще захистити?

Шкідників усіх побити,

Не зашкодити культурі,

Й не розтратити купюри,

Свіжі молоді листочки пророслих овочів – це результат вашої кропіткої праці. Але спробувати перший урожай уже поспішають надокучливі шкідники. І якщо деякі комахи просто «понадкусують», то окремі види можуть і зовсім все знищити

Ми знаємо про ваші побажання в боротьбі з жучиним військом – це ефективність, безпечність та економність. Саме тому стартують знижки -20% на інсектициди та біопрепарати, які допоможуть скосити цих паразитів, не зашкодивши городині та заощадивши ваш бюджет!

Інсектициди купити
Інсектициди купити
Інсектициди купити

Інсектицид та біопрепарати захистять вашу городину від комах, зберігши таким чином врожай. Дані препарати володіють широким спектром дії, залишаються високоефективними незалежно від погодних умов, захищають культури від великого кола шкідників та характеризуються швидкою дією.

Тепер правила на городі встановлюєте Ви,

А не зухвалі й надокучливі жуки!

*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленим цінами. Акція діє до 16.06.2019 року або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт. У разі, якщо на товар міститься позначка Брокколі, покупцеві нараховується знижка більша за розміром.


 
До закінчення акції залишилося:



07.06.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.