0

Відкриття нового магазину в місті Суми

Відкриття нового магазину в місті Суми

Чергове поповнення у Світрослинній родині. Новий магазин мережі з’явиться в місті Суми по вулиці Засумській, 14. В критичні для країни часи кожен має нести свій фронт відповідальності. Наші відважні Збройні Сили роблять все можливе й, подекуди,  навіть неможливі подвиги на полі бою, наше ж завдання — зробити максимум на полі звичайному.

Працюємо заради майбутнього врожаю. Ми не розуміємо, як то — «не на часі», адже справа садівників та фермерів не терпить зволікань. Кожна культура має бути посіяна в належний час, розсада — висаджена в прогрітий, але не пересушений весняний ґрунт, плодові — оброблені ще до цвітіння, шкідники та хвороби — знешкоджені ще в зародку. Допустивши зволікання, можна отримати урожай у меншій кількості або й зовсім згубити його, що зараз неприпустимо.

Саме тому мережа магазинів Світ Рослин розширюється. Ми стаємо ближчими до кожного садівника, щоби допомогти у вирішенні рослинницьких питань будь-якого рівня складності та вберегти і збагатити майбутній врожай улюблених клієнтів. Адже в наших магазинах можна знайти всі необхідні товари для садівництва: від насіння та засобів захисту до інструментів та кімнатних квітів.

Ви надихаєте нас. Як може не надихати бабуся, котра у вирві від снаряду посадила кавуни: «Щоби земля не пустувала»? Як можуть не надихати люди, котрі вирушають на улюблений город із першим сонячним промінням, щоби пригостити дітей і онуків соковитою домашньою ягідкою? Як можуть не надихати заквітчані підвіконня, які мов яскраві коралі прикрашають буденність сірого міста?

І нехай мереживне різьблення наших дерев’яних будиночків змінили прісні бетонні панельки та стрункі багатоповерхівки, любов до землі прошита в ДНК нашого народу. Здається, українцям можна дати клаптик землі — вони здивують увесь світ. А мережа магазинів «Світ Рослин» допоможе в задоволенні всіх рослинницьких запитів. Сумчани, чекаємо вас зовсім скоро за адресою: м. Суми, вул. Засумська, 14.

Віримо в ЗСУ, допомагаємо садівникам, працюємо заради майбутнього врожаю!

Усе буде Україна!

17.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.