0

Відкрився новий магазин «Світ Рослин» у місті Суми по вулиці Засумська 14

Відкрився новий магазин «Світ Рослин» у місті Суми по вулиці Засумська 14

Світрослинно відтепер буде й у Сумах. Новий магазин мережі «Світ Рослин» відкрився в місті Суми по вулиці Засумська 14. У ці складні для країни часи ми хочемо допомогти якомога більшій кількості садівників якісними товарами та професійною консультацією.

Нагадаємо, що мережа магазинів «Світ Рослин» розпочала роботу ще у 2004 році. Сьогодні вона складається з 13 магазинів, з них 6 працюють у Чернігові, 3 — у Кременчуці, 3 — у Полтаві, 1 - у Прилуках, 1 — у Сумах, і на цьому ми не збираємося зупинятися.

Особливе місце в нашій мережі посідає інтернет-магазин svitroslyn.ua. Замовляйте бажаний товар та отримуйте його в будь-якому куточку країни, поки що крім територій, де ведуться активні бойові дії. Ми продовжуємо працювати, бо розуміємо як зараз важливо зберегти врожай кожного.

Мережу магазинів «Світ Рослин» об’єднують певні принципи

які вирізняють нас з поміж інших:

Усе для садівництва в одному місці.

Садівнича справа хоч і вдячна, але приховує безліч складових, які гарантують її успіх. Посадити, обробити, доглядати, зібрати — за цими словами ховаються сотні насінин та саджанців, рулони укривного матеріалу, десятки засобів від комах, хвороб та нав’язливих бур’янів, якісні садові інструменти та ще купа гаджетів, покликаних вдосконалити роботу садівника. Як це все втримати в голові? Як не забути про щось важливе? Як не згубити рослини підробленими препаратами?

Один візит до магазину «Світ Рослин» — і дачний сезон буде забезпечений усім необхідним, адже обрати можна з поміж 12 000 якісних товарів. Кращий посадковий матеріал, відповідно до сезону, оригінальні засоби захисту, кімнатні рослини та навіть товари для тварин. Наша мережа безпосередньо співпрацює з перевіреними виробниками — Syngenta, Fertis, Agrecol, Bayer та іншими. Асортимент магазинів постійно поновлюється цікавими садівничими новинками, якість і оригінальність яких гарантована. Ми бережемо ваш час та нерви, зібравши все необхідне в одному місці.

Професійний підхід до кожного клієнта.

Наші фахівці — наша гордість та візитівка. Щирі, усміхнені, професійні, завжди раді допомогти. Вони — не просто продавці, вони — енциклопедії у світі рослинництва. Якісна, професійна консультація та індивідуальний підхід до кожного клієнта — те, чим ми пишаємось і що примножуємо, проводячи регулярні навчання.

Ви можете й досі кропити цибулю зеленкою й дивуватися чому ж вона сохне. Або ж отримати пораду від продавця-консультанта мережі магазинів «Світ Рослин» і позбутися проблем у городі швидко й безболісно.

Вигода клієнта.

Власники бонусних карток “Клубу Світ Рослин” першими дізнаються про оновлення асортименту та отримують максимальні сезонні знижки. Також лише вони можуть скористатися ексклюзивними пропозиціями:

  • користуватися максимальними знижками до -70 % на визначені групи товарів;

  • отримати -10 % знижки до дня народження, яка поширюється на весь асортимент та діє протягом трьох днів;

  • купувати необхідні товари та отримувати бонусні бали;

  • подвоювати та потроювати бонуси в межах певних акцій.

Накопиченими балами можна розраховуватися в будь-якому магазині мережі. 

Разом, навіть у критичні часи.

З початком повномасштабного вторгнення дехто поставив життя на паузу, дехто залишив країну, тікаючи від жахів війни, особливі - захищають Батьківщину, платячи найдорожчим...

Ми несемо свою місію, розуміємо наскільки важливо отримання майбутнього врожаю і працюємо задля його збереження. Саме тому мережа магазинів «Світ Рослин» та інтернет-магазин svitroslyn.ua відновили свою роботу щойно це стало можливим. Магазини мережі забезпечували посадковим матеріалом кожного, хто мав у цьому потребу.

Робимо Україну Світрослинною, розширюємо мережу, щоб українські садівники та фермери мали доступ до якісних товарів.

Новий магазин чекає на вас за адресою — м. Суми, вул. Засумська 14.

27.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.