0

Вітаємо з Великоднем! Даруємо знижки на все!

Вітаємо з Великоднем! Даруємо знижки на все!

💙З нагоди свята лише на svitroslyn.ua діє знижка -15 % на всі товари*.

Акція триває з 23 до 27 квітня включно.💛


Христос Воскрес! ⛪️

Для всіх християн Великдень — це святкування перемоги над смертю, омріяне торжество життя та любові. Майже 2000 років тому Світло перемогло темряву. На зміну скорботі та стражданням прийшла нескінченна радість.

Ми щороку чекали на це свято, щоби зібрати за одним столом усю родину та розділити радість із кожною близькою людиною. А сьогодні у своїх молитвах долаємо сотні кілометрів, щоби подумки обійняти тих, хто задалеко.

Сьогодні нам важче, ніж завжди. Але навіть у скрутний воєнний час усі ми зігріваємо серця надією та відчуваємо єдність із кожним, хто зустрів Великодній світанок у підвалі, в окопі чи на чужині.

Гайда любити сильніше, ніж учора. Працювати за себе й за тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю. Пекти пасочки для своєї родини і для тих, хто вимушено залишив свої домівки. Сіяти городину ще завзятіше та більше, щоби нагодувати Харківщину, Чернігівщину, Миколаївщину, Київщині, Сумщину та особливо Маріуполь.

Нехай свято Воскресіння Христового дасть духовні сили та надію кожному українцю. Піклуйтеся про себе та тих, хто поруч. Робіть приємні сюрпризи для діточок та дорослих.


Христос Воскрес, воскресне й Україна!


*Окрім добрив у мішках, насіння у професійній упаковці та газонної трави вагою від 10 кг.


23.04.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.