0

Всі цибулькові квіти -20%!

Все луковичные цветы -20%!

Цибулинні квіти вражають своїм різномаїттям та здатні покорити найвимогливішого квіткаря. Їх висаджують на клумбах для отримання весняного настрою, використовують на вигонку для подарунків близьким, а гіпеаструми радують цвітінням взимку.

Якщо цибулинні квіти посадити восени, вже с першим сонечком ті прикрасять  ділянку яскравими барвами. Першими прокидаються проліски і вкривають землю білосніжною ковдрою. Наступними радують крокуси, мускарі і хіонодокси, передаючи естафету гіацинтам, тюльпанам, нарцисам. І вже коли зовсім тепло, повстають над усіма рябчики та аліуми, зачаровують яскраві зірочки анемон і колосочки фрезій та іксій.

Цибулинні здатні прикрашати подвір’я всю весну і початок літа.  Їх використовують для ефектного подарунка на весняні свята. Цибулинні можна «змусити» зацвісти тоді, коли треба. Фрезії, анемони, іксії не потребують штучного періоду покою зі зниженням температури. Гіацинти, крокуси, тюльпани, нарциси доведеться потримати в холодильнику пару місяців, а краще – висадити їх у горщик і віднести «зимувати» в приміщення з температурою 4 – 7 С. Там вони дочекаються свого часу.

Величні гіпеаструми прикрасять ваші домівки цвітінням взимку, колі більшість домашніх квітів відпочивають. 

Отож, гаряча пора продовжується! Підготовка до наступного сезону триває. Осінь ще не скінчилась, і вже варто подбати про весняний настрій. Під час довготривалої холодної зими завжди хочеться тепла і сонечка. Тому «Світ рослин» пропонує знижку на всі цибулинні з 8 по 31 жовтня  у розмірі 20%. Прикрашайте домівки, даруйте близькім радість на свята, попіклуйтесь про весняні клумби.


Розпродаж цибулин алліума та амарилліса
08.10.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.