0

Зустрічайте 2 нові магазини для садівників мережі Світ Рослин у м. Кременчук!

Зустрічайте 2 нові магазини для садівників мережі Світ Рослин у м. Кременчук!


   Довгоочікувана подія – на карті міста Кременчук з’явились два нові магазини для садівників - Світ Рослин. 22 лютого відбулось відкриття по проспекту Лесі Українки 74 та 10 березня по проспекту Свободи 16. Нагадаємо, що вже кілька років магазин Світ Рослин успішно працює по вулиці Небесної Сотні 9.


 

082.jpg092.jpg


Перший магазин мережі Світ Рослин відкрився ще в 2004 році. На сьогодні налічується вже 12 – 6 в місті Чернігові, 3 в Кременчуці, 2 в Полтаві та інтернет-магазин svitroslyn.ua, який працює на всю Україну та доставляє товари в будь-яку її точку. За рік до мережі звернулися 507 800 покупців, а 55 000 вже отримали бонусні картки та користуються всіма перевагами для постійних клієнтів. 

Особливість мережі

   Головна перевага магазинів – професійний підхід та якісна консультація з питань садівництва. Продавці-консультанти – це гордість нашої мережі, саме тому їх навчанню приділяється особлива увага, щоб кожен запит вимогливих садівників був задоволений. В кожному з магазинів Світ Рослин всі покупці можуть отримати безкоштовну експертну консультацію стосовно будь-якого товару.

05.jpg



   Багатий вибір товарів за вигідними цінами 

   Магазини мережі Світ Рослин пропонують широкий асортимент товарів. Навесні та восени на вас чекатимуть саджанці з кращих розплідників України та Європи - троянди, цибулькові квіти, плодові кущі та дерева, насіннєва картопля та цибуля-сіянка.

04.jpg

   Наша мережа напряму співпрацює з відомими та перевіреними виробниками засобів захисту рослин та добрив – Syngenta, Fertis, Agrecol, Bayer та інші. На ринку подібних товарів понад 70% продукції є підробками або зберігаються в неналежних умовах. В магазинах мережі Світ Рослин завжди дотримуються умови зберігання товарів, продукція сертифікована та 100% відповідає заявленим характеристикам.

01.jpg

   Завдяки відстеженню актуальних новинок на ринку садівництва та моніторингу цін постійно оновлюється асортимент в категоріях насіння (перевірних виробників Leda Agro, Gl Seeds, Садиба Центр, Традиція), інструмент, все для поливу, садові фігури, товари для кімнатних рослин, газонна трава, укривний матеріал та інших. А садівники можуть купити все необхідне за найвигіднішими цінами.

03.jpg


   Заощаджуйте час з магазинами Світ Рослин

   Робіть замовлення на сайті https://svitroslyn.ua/ua/, та забирайте в найближчому роздрібному магазині. Інтернет-магазин пропонує у 5 разів більший асортимент. Обирайте товари не виходячи з дому та отримуйте замовлення протягом тижня без плати за доставку.  

   Постійні клієнти отримують більше

   Маючи бонусну картку Клубу Світ Рослин, ви першими дізнаватиметеся про оновлення асортименту, актуальні акції та максимальні сезонні знижки. Крім того, лише власники бонусних карток отримують ексклюзивні пропозиції:

-10% на весь асортимент до дня народження, скористатися знижкою можна протягом 3 днів;

- знижки до -70% на окремі групи товарів;

- знижки та бонусні бали при купівлі улюблених товарів;

- подвоєння та потроєння балів при здійсненні покупок. Накопиченими балами ви зможете розрахуватися в будь-якому магазині мережі Світ Рослин.


З нетерпінням чекаємо на вас в м. Кременчук за адресами: 

  • проспект Лесі Українки 74, тел.: (063) 539-16-89

  • проспект Свободи 16, тел.: (063) 539-15-42

  • вулиця Небесної Сотні 9, тел.: (063) 029-16-93


Нехай все буде СвітРослинно!



19.03.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.