0

Січневі знижки на насіння овочів

Январские скидки на семена овощей

Наближається весняний сезон, а Ви вже встигли до нього підготуватися? Щоб він не почався для Вас несподівано, особливо якщо ви городник чи садівник, потрібно вже вираховувати час посіву насіння овочів на розсаду. А оскільки хороша і здорова розсада залежить не тільки від належного догляду, але й від якості посівного матеріалу, ми підготували для Вас знижку на високоякісне насіння!

З 4 по 24 січня діє знижка -20% на насіння овочів

  • Насіння томатів. Томати – це найсмачніший овоч, який користується величезною популярністю у всіх городників. Його соковиті, смачні та корисні плоди використовуються майже у всіх країнах світу. Це овоч номер один в українській кухні.

  • Насіння перцю. Перець поділяється на дві категорії – солодкий та гострий. І обидва вони широко використовуються для приготування кулінарних шедеврів. Гострий стручковий перець надає особливої ​​пікантності страв та має насичений перцевий аромат. Солодкий перець надає вишуканості та насиченості овочевого смаку. У нашому інтернет-магазині є широкий асортимент будь-якого виду перцю.

  • Насіння редиски. Редиска - це одна з овочевих культур, яка швидко дозріває і вже ранньою весною можна поласувати смачними і свіжими плодами.

  • Насіння прянощів. У своєму складі мають велику кількість корисних елементів, завдяки чому дуже популярні серед городників. Крім великої кількості вітамінів, надають особливого смаку будь-яким кулінарним стравам.

04.01.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.