0
Завітайте до нас на Шевченківські знижки!

Завітайте до нас на Шевченківські знижки!

Садок вишневий коло хати,

Оспіваний в віршах поетом,

Ви зможете самі надбати,

І це тепер не є секретом!

-15% на саджанці вишні та черешні. В нашому магазині Ви знайдете широкий асортимент саджанців вишень та черешень, зможете підібрати собі дерево за смаковими якостями плодів, швидкістю росту та дозрівання, формою крони - і це лише загальні характеристики. Тож запрошуємо Вас зануритися в смачний і соковитий вишневий світ!

Саджанці вишні по акції

Саджанці черешні по акції

Хрущі гудуть хай романтично,

Та для дерев це не практично,

Щоб урожай не попсували,

"Атихруща" би Ви придбали!

-10% на інсектицид Антихрущ. Засіб, який можна використовувати для захисту не лише від хрущів, як Ви могли подумати з назви. Інсектицид Антихрущ використовується для захисту плодових і овочевих культур від комплексу шкідників, має тривалу дію та водночас низьку токсичність – ідеальний варіант для турботливих господарів!

Антихрущ купити

Весняна музика лунає,

Коли шпак поруч проживає,

Мелодія від трелей лине,

І комашня шкідлива згине!

-10% на шпаківні - естетично виконаний будиночок для пташок, жителі якого допоможуть Вам у боротьбі з непроханими шкідниками – комахами, жуками, гусенями. Тож якщо Ви волієте бачити на своїй ділянці лише бажаних гостей - час скористатися вигідною нагодою!

Шпаківню купити купити

Щоб ожили вірші поета

В патріотичних всіх тонах,

І зустрічав в саду лелека,

Тепер ця дійсніть не лиш в снах!

-10% на садові фігури лелек. Щоб сад вражав природністю та вишуканою простотою поселіть у ньому птаха, та незвичайного, а того, який здавна живе поруч з людиною! Садові фігури лелек, ніби навмисно створені для невимушеного оздоблення весняного українського садка. Тож ласкаво просимо!

Садові фігури купити

-20% на дрібноцибулькові квіти синьо-жовті. Для створення на ділянці атмосфери квітучої весняної луки як найкраще підійдуть цибулеві квіти, які вирізняються своєю красою, яскравим забарвленням та водночас невибагливістю. Отримавши їх у свій квітковий арсенал, Ви зможете скомпонувати чудо-клумбу, яка цвістиме безперервно увесь «зелений» сезон! Хочете дізнатися як – гайда обирати!

Цибулеві квіти купити

*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті. Акція діє до 14.03.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.

 
До окончания акции осталось:



04.03.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.