0

Спекотні знижки тижня!

Жаркие скидки недели!

Тільки в інтернет-магазині "Світ рослин" найгарячіші літні знижки на найактуальніші товари з 1 по 7 червня! Поспішайте!

Підставки для квітів -15% Навесні всі любителі кімнатних рослин, пересадили своїх «зелених вихованців» в нові шикарні будиночки. Але, щоб їх компактно розмістити, і щоб вони виглядали ефектно, можна підібрати підставки для квітів (підлогові, підвісні, на підвіконня, кантрі). Вони допоможуть створити неймовірний зелений куточок з особливим смаком! 

Інсектицид Турбо Престо 3 мл -20% Якщо у Вас є сад або город, то пора вже подбати про майбутній урожай. Адже вже з настанням весни прокидаються не тільки дерева, а й зимуючі шкідники. Тому рятувати майбутній урожай потрібно вже зараз! 

Доломітове борошно -20% Вже давно відомо про корисні властивості доломітового борошна. Воно є не тільки екологічно чистим добривом, але і прекрасним нейтралізатором кислотності грунту. Воно вбиває грунтові інфекції і допомагає корисним мікроорганізмам розвиватися. Підвищує врожайність і імунітет рослин до різних захворювань. Якщо Ви хочете оздоровити грунт, то прийде Вам на допомогу доломітове борошно, а рослини ще віддячать прекрасним урожаєм.


01.06.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.