0

Знижки до 50%. І це не жарти

Знижки до 50%. І це не жарти

До - 50% на товари для поливу. Вже скоро сонечко пригріє і підсушить ґрунт. Наші рослини будуть так потребувати вчасного та рясного поливу. Товари для поливу по акції – можливість купити те, що і так потрібно буде купувати, але ще й з гарною знижкою. Системи крапельного поливу – найекономніший варіант, який не тільки ефективний, але і максимально заощадливий. А по знижці – тим паче.

-15% на обрані саджанці троянд. Саме час додати до свого саду величну королеву квітів, яка буде зачаровувати своєю красою та підіймати настрій п’янким ароматом. Англійські, чайно-гібридні, плетисті, грунтопокривні… Будь-які форми бутону та розмаїття кольорів.

До - 25% на цибулькові квіти. Голландські цибулини високої якості. Сорти європейської селекції. Створіть власний острівець краси, комбінуючи строкаті кольори цибулинних квітів. Стрункі гладіолуси, запашні лілії, строкаті іриси та багато іншого.

- 15% на касети, горщики та таблетки для розсади. Полегшіть собі кропітку працю вирощування розсади квітів та овочів. Висаджені в індивідуальні комірки, молоді паростки не треба буде пікірувати та розділяти корінці для пересадки у відкритий ґрунт та теплиці. Так рослинки менше травмуються та краще приживаються.

    -15% на саджанці плодово-ягідних кущів:
  • соковитий виноград для десертного споживання та вишукані винні сорти;
  • солодкий аґрус, який роками буде балувати вас смачними ягідками;
  • апетитна малина та неймовірно корисна смородина.

До - 20% на актуальні засоби захисту рослин та до -15% на корисні та поживні добрива для гарного та здорового зростання ваших улюблених рослин.

До - 30% на садовий інвентар. Можливо, час поновити свій арсенал садових грабель чи лопат? Подивіться, які товари в нас із заманливими знижками.


*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 08.04.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.

 
До закінчення акції залишилось:



01.04.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.