0

Знижки до Дня Козацтва!

Знижки до Дня Козацтва!

Де Козак – там і слава, де Покров – там і знижка цікава!

Коли козаки на Січи хотіли обрати нових членів старшини – вони збиралися саме на Покров. А коли їхні нащадки захотять купувати товари для пасіки, саду та домашнього виноробства – то мають знати, що це також треба робити на це свято. Бо і традиція гарна, і ціни вигідніші! Життя занадто бентежне, щоб пити погане вино. І негоже козакам кривитися від несмачних напоїв. Краще – гарно підготуватись та запастися всім, що знадобиться для виготовлення найкращого домашнього вина. Усілякі приспособи для різних етапів бродіння, дріжджі та освітлювачі, аламбіки та тара для готового напою. Зі знижкою -10%!


Найсолодший мед – з власної пасіки. Але для того, щоб збирати гарні «врожаї» природних ласощів – стільки всього треба… І тут гарні новини! У нас майже все є! А зараз - ще й зі знижкою – 15%!


Секатори, граблі, оприскувачі, сіялки та багато іншого дешевше на 15% на період акції!

*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 21.10.2019 р або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період (покупцеві нараховується знижка більша розміром). Акції в інтернет-магазині можуть відрізнятися від акційних пропозицій в роздрібній мережі.

 
До закінчення акції залишилося:




11.10.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.