0

Знижки, знижечки, знижульки!!

Знижки, знижечки, знижульки!!

Знижки, знижечки, знижульки!!

Встигніть на гаряченьке! Асортимент акційного насіння оновлено! Отримайте вигоду від -15% до небачених -63%. Більш, ніж на 120 позицій фіксована супер-ціна - 2,50 грн. - мерщій бери, бігом тікай і не кажи, що ми казали!

Не встигли заскочити в потяг успішних та великих садівників, бо ще не посіяли розсади? Всі ваші знайомі вже хвастаються першими сходами, а Вам то як сіль на рану?

Не поспішайте засмучуватися! Час ще не втрачено і ми поспішаємо на допомогу! Саме зараз Ви придбаєте таке необхідне насіння за такою шаленою знижкою – 25%!

Тож сідайте в потяг вигідних вкладень та мерщій до нас! Тут Ви знайдете великий запас літніх овочів у маленьких пачечках, які стануть запорукою смачного життя Вашої родини протягом усього року.

Наші знижки Вам в доріжку:

-25% на насіння томатів

-25% від на насіння перців

-25% на насіння баклажанів

Не забутьте про оздоблення і красу своєї ділянки, ми про це також подбали:

-25% на насіння петунії і сурфініії

І Ви тільки уявіть обличчя знайомих, коли вони дізнаються як Ви круто зекономили! Годі роздумувати – саме час діяти!

*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті. Акція діє до 20.03.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.

01.03.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.