0

Деструктори. Призначення, рекомендації по використанню

Деструктори або препарати для компостування і септиків набирають все більшої популярності. Незважаючи на настільки складну назву, вони дуже зручні у застосуванні та дають хороший результат. Які завдання вирішують ці препарати? 

  • створюють цінне органічне добриво з рослинних залишків; 

  • переробляють нечистоти вигрібних ям, септиків, вуличних туалетів. 

Погодьтеся, не найлегші завдання! 

Як працюють деструктори? Як і коли їх правильно використовувати? 

Деструктор купити

Давайте по порядку: 

Про користь внесення органічного добрива знають багато городників. Воно містить поживні елементи у легкодоступній для рослин формі, тому збільшує врожайність на 25-50%. У свою чергу, компост є одним із кращих добрив, який при внесенні в ґрунт наповнює його величезною кількістю мікроелементів. До того ж, компост покращує структуру ґрунту, підвищує його пористість. Це чудовий мульчувальний матеріал – просто розсипте його на поверхні ґрунту, він буде пригнічувати ріст бур'янів. Ну і головна перевага – рослинне сміття не потрібно вивозити з ділянки, одним словом - безвідходне виробництво. 

З чого можна зробити компост? Солома, бадилля, бур'яни – це все ідеальна основа для компосту. На що звернути увагу: 

  1. Великі гілки подрібніть. Покладіть їх на дно. Вони будуть виконувати роль дренажу. 

  2. Обов’язково перемішуйте компост. 

  3. Як дізнатися, що компост уже можна використовувати за призначенням? Він повинен бути розсипчастим, вологим і темного кольору. 

  4. Оптимальний час для закладки компосту? Особливих обмежень немає, можна це робити вже навесні, однак, як правило, велика кількість рослинних залишків з’являється влітку. 

  5. Як краще робити: закладку рослинних залишків у яму або робити компостну купу? Обидва варіанти широко використовуються садівниками – обраний спосіб, швидше за все, залежить від наявності місця на ділянці. 

  6. Рекомендуємо біопрепарат для компосту Каlius

Біопрепарати для вигрібних ям, септиків 

Сучасні біопрепарати для вигрібних ям здатні розкладати не тільки продукти життєдіяльності людини, а також жир, масло, волосся, риб'ячу луску, тобто будь-які органічні відходи. При постійному застосуванні Вам не знадобляться послуги асенізатора, неприємних запах піде вже за кілька днів після першого застосування, і найголовніше – біопрепарати здатні переробити вміст вигрібної ями в рідину та нейтральний осад. Як це відбувається? Усе дуже просто! У своєму складі препарат для вигрібних ям містить живі мікроорганізми, які здатні розкладати органічні відходи. Ви відпочиваєте – препарат працює! 

Вдалих покупок! 

Купити препарати для вигрібних ям, септиків, вуличних туалетів, для компосту в інтернет-магазині Світ Рослин і оформити доставку поштою по Україні: Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Черкаси, Чернівці, Житомир, Полтава, Івано-Франківськ, Хмельницький, Луцьк, Рівне.

19.05.2017

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.