0

Готуємося до Новорічних свят!

Інтернет-магазин «Світ Рослин» допоможе обрати Вам подарунки для Ваших близьких! Спеціально для тих, хто готується до свят заздалегідь, ми пропонуємо практичні та функціональні подарунки.

Садові фігуриСадові фігурки - чудовий подарунок! Вміло розставлені фігурки для дачі зроблять її улюбленим місцем відпочинку всієї родини. І навіть звичайний кущик чорної смородини з поставленою поряд гусеницею обов'язково викличе посмішку на Вашому обличчі.

Садовий інвентар

Садовий інвентар. Дуже практичний подарунок. Догляд за будь-якими рослинами повинен приносити задоволення. Ми допоможемо підібрати Вам якісний секатор, який допоможе впоратися з цілою низкою завдань, пов'язаних з доглядом за рослинами.

Ковані підставки

Ковані підставки. Гарний і практичний подарунок для квітникарів! За допомогою підставки можна розмістити кімнатні рослини стильно і компактно!

НасінняНасіння. Що може бути смачніше овочів вирощених на дачі своїми руками? Консультанти магазину допоможуть Вам підібрати найпопулярніші сорти і для професійних дачників і садівників любителів. Завернувши в гарну упаковку з побажаннями доброго врожаю в майбутньому році, насіння стануть оригінальним подарунком для дачника!

 

22.12.2015

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.