0

Як вибрати королеву

Как выбрать королеву

Троянда - королева серед квітів. Кущі троянд вражають своєю різноманітністю видів і форм, від мініатюрних трояндочок до велетнів висотою в три метри. Жовті, червоні, білі, рожеві, персикові, бузкові і навіть чорні троянди ... будь-хто, навіть найвибагливіший садівник знайде квітку собі до смаку.

Але як розібратися в різноманітті видів адже всі вони по своєму гарні! Серед троянд розрізняють дві великі підгрупи - паркові і садові троянди. Паркова троянда більш терпима до забудькуватості господаря в порівнянні з садової трояндою, яка вимагає до себе постійної уваги. І все ж не варто лякатися, садові троянди при правильному догляді віддячать вам своїми яскравими квітами і ніжним ароматом. Для того що б обрати садову троянду яка буде вам до душі слід трохи розібратися в їх різновидах.

 Головною новинкою цього сезону стали троянди серії Kordes, які вважаються одними з кращих в світі. Ці троянди німецької селекції вражають своєю вишуканою простотою і стійкістю. При їх селекції особлива увага приділяється стійкості і морозостійкості сортів. Найкращим сортам, які відповідають найвищому ступені вимог до сучасної троянді, спеціальною комісією в Німеччині присвоюється своєрідний знак якості, сертифікат, який позначається абревіатурою ADR і означає "визнана німецька троянда". У 2006 році німецька троянда Pomponella з темно-лососевими кулястими квітками була удостоєна звання ADR-троянда.

Крім унікальних німецьких троянд не втрачають свою привабливість і чайно-гібриднітроянди - їх унікальність полягає у високій якості квітки і безперервному цвітінні. Елегантна блідо-малинова троянда Imperatrice Farah стане царицею вашого квітника. Ніжність білих пелюсток і строгість малиновою облямівки, ніжний аромат троянди з нотками груші ваблять своєю чарівною красою.

Англійськітроянди поєднують в собі переваги старовинних сортів зі стійкістю до хвороб, різноманітністю відтінків і безперервним цвітіння. Серед сортів ідеально підходять для нашого регіону слід виділити троянду Belvedere з оранжево-персиковими великими квітами і терпким чаруючим ароматом.

Кращим рішенням для вертикального озеленення стануть в'юнкі троянди з довгими гнучкими сланкими або дугоподібними батогами довжиною до 2х метрів. Класична троянда Sympathie з невеликими (до 10 см) яскраво-червоними з темно-малиновим відливом квітками прикрасить вашу альтанку або балкон і довгі роки буде радувати вас своїм цвітінням і ніжним, ледь помітним ароматом. Неповторний яскравий аромат - ось відмінна риса парфумованих троянд. Яскрава лимонно-жовта троянда Parfume de Envy («Заздрість») завдяки своєму аромату налаштує вас на романтичний лад.

25.09.2014

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.