0

Які квіти будуть найбажанішіми цієї осені

Какие цветы будут самыми желанными этой осенью

Бажаєте вдягнути свою клумбу у актуальне «вбрання»? Придивіться до цих тенденцій, бо сьогодні вони на вершині популярності.

Флористи з New Covent Garden Market у власному огляді поділилися думками та фактами про те, які квіти стали справжніми хітами у цьому сезоні. І, вірогідно, найвизначніші сади Англії та Європи будуть виглядати саме так.

Купить саженцы кремовых роз
Саженцы кремовых роз
Кремовые розы
Кольорова палітра клумб та букетів

Живий Корал, визнаний головним кольором поточного року інститутом Пантон, не оминув і сферу садівництва. Тепла гамма кольорів: кораловий, помаранчевий та мідний стануть незабутніми символами року. Квіти цих відтінків будуть хизуватись на шлюбних церемоніях, на найвідоміших виставках та клумбах.

Інститут Pantone - всесвітньо відома американська організація, специфікою роботи якої є розробка кольорових схем та технологій найточнішої передачі кольору. Інститут аналізує тренди та консультує бренди з питань кольору. Тому практично є законодавцем моди на певну кольорову гаму, яка просочується у всі сфери життя: від показыв кутюр'є до приватногт садівництва.



Оттенок Живой Коралл
Коралловая роза
Коралловий відтінок

Білий, кремовий та бежевий, Класичні білі троянди – незмінний бестселлер, якому немає рівних. Освіжаючі, ласкаві та святкові відтінки, мабуть, ніколи не вийдуть з моди.

Насекомые вредители
Средство от долгоносика
Иисектициды

Персиковий.Безумовно, пальмова гілка першості сьогодні навіть не у білого. В хіт параді трендових кольорів цьогоріч лідирує (барабанна дріб) – Персиковий. М’який і бездоганний природній колір, ніби насичений ніжністю ранкових променів - в топі найпопулярніших пінів. Найніжніші персикові пелюстки спроможні надихати та наповнювати незрівнянним шармом. Такі квітки будуть неперевершено виглядати у зрізці, в букетах та в живих ландшафтних композиціях.

Насекомые вредители
Средство от долгоносика
Иисектициды
Ми підібрали для вас актуальні сорти садових квітів, які будуть в найближчих сезонах на гребні хвилі

На які квіти з асортименту доцільно буде звернути особливу увагу


Купить розы
Средство от долгоносика
Иисектициды

Вся світла палітра троянд – група квітів, яку буде простіше за все вписати в будь-яку композицію ландшафту. Білий колір настільки універсальний, що буде гармонійно виглядати з абсолютно будь-якими фонами, арками и рослинами.

    Ось декілька варіантів для оформлення ділянки зі світлими трояндами.
  • Стильний монохром. Створіть групову посадку з безлічі троянд одного сорту.
  • Грайте на контрастах. Підберіть в компанію до білих троянд квіти темних або насичено-яскравих відтінків..
  • Додайте романтики. Прикрасьте кремовыми плетистими трояндами альтанку, арку або огорожу.

Популярні сорти: Athena, Mont Blanc, Peach Avalanche.



Насекомые вредители
Средство от долгоносика
Иисектициды



Троянди теплих відтінків помаранчевого ефектно поєднуються в теплій палітрі з жовтими, а в холодній - з блкитними або лимонними.

Ніжні персикові і кремово-бежеві тони краще не міксувати з яскравими та насиченими кольорами, тому що друі явно "перетягнуть ковдру" на себе і будуть приглушати собою перших. Пастельні та приглушені відтінки краще поєднувати з подібними до них розсіяними акварельними кольорами та, звичайно ж - білими.

Коралові квіти з рожевим підтоном будуть неперевершені в градієнтній посадці з більш світлими та темними трояндами схожих кольорів. А також - з рожевими та малиновими.

Як не зіпсувати кашу маслом, так і будь-якій квітковій композиції не зашкодить білий. Сміливо додавайте його в клумби та сади в будь-яких пропорціях.

Популярні сорти: Queen of Hearts, Peacock Eye, Verano

Насекомые вредители
Средство от долгоносика
Иисектициды

Також популярні в найближчі сезони:



Густомахрові півонії – від молочно-білих до насичено-бордових

Анемони – вся палітра кольорів, справжні квіткові хіти

Гіпсофіла  – світлі відтінки

Еустома, а особливо – пастельних кольорів, переважно – рожева, персикова, біла, лимонна.

Аспарагус - витончений "пухнастик" з насичено-смарагдовим листям.

Наслідувати гарячі модні тенденції та слідкувати за актуальними трендами - важливо і цікаво. Прислухатися до них, звичайно, корисно. Але вибір все одно залишається за Вами. Адже ваші клумби та сади повинні подобатися, перш за все, своїм хазяївам. Тож, як то кажуть, модного навчайтесь і свого улюбленого не цурайтесь.

Купить саженцы кремовых роз
Саженцы кремовых роз
Кремовые розы
05.09.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.