0

Які квіти потрібно посіяти на розсаду у квітні?

Погода у квітні не радує завидною постійністю. То тепло, то холодно. Так хочеться вже зняти верхній одяг і легко одягненим приступити до посіву овочів і квітів. Але холодна погода ніяк не хоче відступати. Як би там не було, весна потихеньку вступає у свої права, все навколо оживає і зеленіє. І не дивлячись на велику ймовірність зворотних заморозків, дуже багато квітів уже можна висівати на розсаду в теплицю або під плівку у відкритому ґрунті, а якщо такої можливості немає – в ємності для розсади на підвіконня. 

Кохія 

Насіння кохії

Кохія або річний кипарис усе більше і більше завойовує увагу квітникарів. Оригінальна пірамідальна крона у вигляді кипариса дуже красиво виглядає в квіткових композиціях. Висівають кохію на розсаду наприкінці квітня – на початку травня. Уже через 10 днів з'являться сходи. Сходи кохії не бояться невеликих заморозків, а ось розсада боїться. Тому розсаджувати можна тільки тоді, коли мине загроза поворотних заморозків. 

Лімоніум Суворова 

Лімоніум Суворова купитиОднорічна рослина з досить оригінальними рожевими колосоподібними суцвіттями. Цвіте рясно до самих заморозків, дуже часто використовується в квіткових композиціях через свої вельми неординарні суцвіття. Лімоніум Суворова висівають на розсаду в другій половині квітня, можна відразу в окремі горщики, щоб пересадку у відкритий ґрунт зробити методом перевалки. Розсада з відкритою кореневою системою дуже погано приживається. На постійне місце висаджується у другій половині травня. 

Чорнобривці 

Насіння чорнобривців купитиЧорнобривці чудово розмножуються посівом насіння відразу у відкритий ґрунт. Однак якщо Ви хочете, щоб квіти розпустили на 2 тижні раніше, а цвітіння було пишним і тривалим – посійте чорнобривці на розсаду. Ви будете приємно здивовані результатом! Можна висіяти насіння в теплицю або відразу на вулицю під плівку. В середині травня можна прибрати плівку та розсадити чорнобривці на постійне місце. 

Цинія 

Насіння цинії купитиЦинія – одна з улюблених рослин садівників, і це вельми заслужено, адже одна квітка майорця здатна цвісти до 35 днів. Довго зберігає свіжість у зрізаному вигляді. Висівати насіння на розсаду рекомендуємо не раніше другої половини квітня, інакше є ризик переростання розсади до висадки у відкритий ґрунт. 

Агератум 

Насіння агератума купити

Теплолюбну рослина агератум на розсаду висаджують у середині квітня. Для висіву насіння підійде живильний субстрат для квітучих рослин ТМ Флорін. Просто розкладіть насіння на поверхні ґрунту, не присипайте землею. За 10-14 днів з'являться сходи, а у фазі 2 пар справжніх листків рослину потрібно пікірувати. За 2 тижні до висадки у відкритий ґрунт розсаду потрібно загартувати. Красиві різнокольорові помпончики будуть радувати Вас цвітінням усе літо. 

Однорічні жоржини 

Насіння жоржини купити

Популярна в середовищі садівників трав'яниста рослина. Невибаглива у догляді, чудово виглядає в квіткових композиціях, дивуючи нас яскравими відтінками різноманітних квітів. Уже у другій половині квітня насіння однорічних жоржин можна висівати на розсаду в теплицю або ємності для розсади на підвіконня. Перші сходи з'являться через 5-10 днів. Висадку у відкритий ґрунт робіть не раніше середини травня. Перед цим обов'язково загартувати розсаду. Виносьте її на свіже повітря на пару годин, поступово збільшуючи час. 

Успіхів Вам! 

Купити насіння однорічних квітів в інтернет-магазині і оформити доставку поштою по Україні: Київ, Одеса, Житомир, Суми, Черкаси, Вінниця, Полтава, Дніпро, Львів, Рівне, Луцьк, Чернівці, Харків, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Хмельницький, Тернопіль.

21.04.2017

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.