0

Яке добриво вибрати для картоплі?

Для того щоб отримати гарний урожай картоплі – потрібно правильно підібрати добриво і внести його згідно з потребами культури. Картопля дуже інтенсивно споживає поживні речовини, це пов'язано з тим, що коренева система розвинена дуже слабо, а бульби ростуть досить великими. Після збору врожаю ми забираємо з ґрунту і частину поживних речовин, інша частина, безумовно, необхідна для вирощування врожаю. Дуже важливо повернути родючість ґрунту у вигляді добрив, інакше на наступний рік урожай навряд чи порадує. 

Добрива для картоплі

Які добрива використовувати при посадці картоплі? 

Для отримання гарного врожаю картоплю необхідно підживлювати кілька разів. 

  1. Передпосадкова обробка бульб. На цьому етапі необхідно підготувати бульби до несприятливих погодних умов, активувати необхідні процеси для проростання бульб. Рекомендуємо на даному етапі використовувати стимулятор росту для картоплі Потейтін. Він збільшує схожість і підвищує опірність картоплі до грибкових захворювань (фітофтора). Обробку можна проводити разом з протруйниками для картоплі

  2. Внесення добрив при посадці. Одне з найважливіших підживлень. У якості стартового добрива рекомендуємо комплексне мінеральне добриво Нітроамофска 9:25:25 або Нітроамофска 8:19:29 – високий вміст калію та фосфору забезпечить зростання великих бульб. Якщо Ви прихильник органічних добрив, рекомендуємо використовувати органо-мінеральне добриво Агролайф. Воно складається на 20% з мінерального компонента у вигляді азоту, фосфору і калію та на 80% з курячого посліду. Багаторічний досвід використання на картоплі, робить це добриво одним з найпопулярніших серед городників. На маленьких ділянках рекомендуємо використовувати спеціалізоване Добриво для картоплі Fertis. Склад підібраний з урахуванням всіх біологічних особливостей картоплі, гарний урожай гарантовано! Як правильно вносити добрива перед посадкою? Добрива можна вносити двома способами: під перекопку навесні, коли готуєте місце для посадки, або відразу при посадці безпосередньо в лунку – це, мабуть найекономніший спосіб. 

  3. Підживлення під час вегетації. Під час вегетації картопля добре відгукується на позакореневе підживлення. Робіть її у вечірній час, щоб не допустити опіку листя. Позакореневе підживлення дає можливість дуже швидко потрапити необхідним елементам всередину рослини, тим самим активуючи обмінні процеси. Рекомендуємо використовувати добриво Рост-Концентрат Калійний, Гумісол для овочів. Підживлення можна проводити починаючи з появи четвертого листа на культурі та з інтервалом у 2 тижні. 

Гарного врожаю! 

Добрива для картоплі купити

Купити добриво для картоплі в інтернет-магазині і оформити доставку поштою по Україні: Київ, Одеса, Миколаїв, Дніпро, Кропивницький, Херсон, Харків, Суми, Полтава, Черкаси, Рівне, Луцьк, Житомир, Чернівці, Ужгород, Львів, Кривий Ріг, Запоріжжя, Вінниця.

27.03.2017

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.