0

Крапельний полив - економте разом з нами!

Якісний своєчасний полив – запорука гарного врожаю! З цим навряд чи хтось сперечатиметься! Як організувати правильний систематичний полив рослин за мінімальних витрат і без залучення фахівців? Встановіть систему крапельного поливу! Слово «система» не означає, щось хитромудре з професійною установкою. Усе набагато простіше! Система крапельного поливу, представлена ​​в нашому інтернет-магазині, призначена для швидкого монтування на ділянці будь-якої складності та без залучення фахівців. 

Крапельний полив

У чому переваги крапельного поливу? 

  • Економія Вашого часу. 

  • Економія води. При правильній установці системи крапельного поливу економія води може досягати 50%. 

  • Кореневий метод поливу. Дає можливість потрапляти волозі в кореневу зону рослини, це виключає можливість опіків при дощуванні та появі плямистості. 

  • Низький тиск. Напевно кожен городник стикався з проблемою низького тиску води на дачних ділянках, у самий сезон, саме тоді, коли полив так необхідний рослинам. Крапельний полив може працювати при дуже низькому тиску. Ви навіть можете підключити його до бочки, яка встановлена ​​на 1 м вище рівня ґрунту.  

  • Температура води. Дуже важливий момент, багато хто знає, що після спекотного дня полив рослин холодною водою може дуже погано позначитися на їх зростанні та розвиткові. Просто підключіть крапельну трубку до ємності, яка буде служити резервуаром з водою, проміжна ємність між водопроводом і крапельною системою. Вода в такому резервуарі буде нагріватися до оптимальної температури для поливу рослин. 

  • Оптимальний час для поливу. Ні для кого не секрет, що поливати рослини краще пізно увечері, вночі або рано вранці. Зробити цей процес реальним допоможе система крапельного поливу. Вранці набираєте воду в ємність (резервуар, бочку) за день вона нагрівається, ввечері відкриваєте кран, і вода повільно по крапельним стрічок надходить до кореневої системи рослин. Здійснити ідеальний полив для рослин реально! 

  • Внесення добрив. Внесення добрив крапельним шляхом сприятливо позначається на розвитку рослини та збільшенню врожаю в цілому. 

  • Збільшення врожайності. Крапельний полив призводить до збільшення врожайності у 2-3 рази. Варто відзначити, що він прийшов до нас з арабських країн, звідти, де вода дорожче золота. І судячи з того, що багато хто з цих країн на своїх далеких від родючості землях за допомогою крапельного поливу стають постачальником аграрної продукції по всьому світу, сумніви з приводу ефективності такого виду поливу минають. 

На що звернути увагу при установці? 

  1. Для того, щоб крапельна стрічка не засмічувалася, обов'язково використовуйте в системі фільтр для очищення води. 

  2. Не плутайте крапельні стрічки та крапельні трубки. Крапельна стрічка – м'яка і плоска, крапельна трубка – жорстка і циліндрична. 

  3. Якщо Ви сумніваєтеся в правильності обраних комплектуючих для системи крапельного поливу, треба запитати у менеджерів інтернет-магазину Свiт Рослин

З чого почати? 

Ось приблизний перелік необхідних складових для установки системи крапельного поливу на 6 сотках: 

На монтаж знадобиться всього один день, а потім усе літо просто відкривати і закривати краники та насолоджуватися літом! 

Залишилися питання? Телефонуйте! 067-463-08-80.


Вдалих покупок!

25.05.2017

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.