0

Лижі, санки, снежколіпи, ледянки

Ну звичайно, це все невід'ємна частина активного зимового відпочинку. Адже сьогодні навіть дитина знає, наскільки корисні фізичні навантаження на свіжому повітрі! Активний відпочинок дарує масу позитивних емоцій, відновлює сили організму, адже життя – це рух! 

І навіть якщо Вам у свій вихідний так не хочеться вилазити з-під ковдри і відривати руки від чашки ароматного гарячого чаю. Просто уявіть собі, з яким нетерпінням Ваша дитина, так трепетно ​​чекала вихідних, щоб усією сім'єю відправитися на гірку. Справжні емоції радості і щастя не можна нічим замінити! 

Адже напевно, у більшості з нас найбільш незабутній момент зі шкільних зимових канікул – нескінченні спуски з гірки, крижані від снігу рукавиці, рум'яні щічки і просто переповнена емоціями посмішка! Щоб зробити зимовий відпочинок ще яскравішим і насиченішим, інтернет-магазин "Світ Рослин" пропонує найрізноманітніші варіанти пластикових санок, лиж та сніжколіпів. Не відмовляйте собі у задоволенні прокотитися разом з дитиною з гірки! 

А тепер більш докладно про сучасні атрибути зимового відпочинку. 

Льодянки 


Льодянки купити


Льодянки – невеликі пластикові дошки для катання, найрізноманітнішго яскравого забарвлення. Дитина може сама обрати потрібний колір. Легкі і компактні. 

Санки 

Скільки радості приносить дитині зима, якщо у неї є санки! Сучасні пластикові санки дуже легкі і практичні, з ними навіть малюк без зусиль підніметься самостійно на гірку. 

Сніжколіп 

Сніжколіпи купити


Практичний пристрій, що дозволяє ліпити однакові, ідеально круглі сніжки дуже легко і швидко! А чи знаєте Ви, що сніжколіпом можна зліпити 60 сніжок за хвилину? Ну чим не привід для змагання! І головне – руки не мерзнуть, рукавички не мокнуть! 

Лижі 

Ідеальне рішення для початківців-лижників! Виготовлені з пластику, що відрізняється морозостійкістю та надійністю. Система кріплення дозволяє легко надягати лижі, а палиці зручні і ергономічні. 


Ваша фантазія, наші санки і сніжколіпи - незабутнє враження від активного відпочинку взимку! 

Тому чекаємо найближчих вихідних і всією сім'єю на ковзанку! 

Лижі купити

Купити пластикові санки, льодянки, лижі, сніжколіпи з доставкою поштою по Україні: Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Вінниця, Черкаси, Чернівці, Одеса, Миколаїв, Херсон, Полтава, Суми, Кіровоград, Дніпро, Кривий Ріг, Хмельницький.

06.12.2016

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.