0

Добірка найтоповіших добрив для ландшафту

Подборка самых топовых удобрений для ландшафта

Не так давно ми вже знайомили Вас із найбільш незамінними засобами для весняного циклу підгодівлі. А тепер зупинимося більш детально на перевірених ТОП-добривах сезону «Весна-літо», які зарекомендували себе як надійні та ефективні засоби, які справляються зі своїми завданнями по максимуму.

  Для декоративних хвойних рослин

Добриво Agrecol для хвойних


Перлинами будь-яких ландшафтних композицій є хвойники. Туї, ялівці, ялини прикрашають ділянки, наповнюючи їх насиченою зеленню хвої. Хвойники створюють особливий об'єм композиціям, адже в їх різноманітності є і ті, які стеляться, і кущові, і високі рослини. Але для того, щоб хвойники завжди мали декоративний вигляд і радували око здоровою зеленню хвої, за ними потрібен догляд у вигляді регулярних підгодівель. Це добриво забезпечує збалансований «раціон» харчування рослин корисними для зростання речовинами і дозволяє хвої завжди бути розкішною і пухнастою.

    Переваги засобу:

  • універсальний живильний комплекс, який підходить для всіх видів хвойників, а також - буде корисний для будь-яких декоративних дерев і кущів.
Час застосування: Весна-Літо.

добриво для хвої
як удобрити хвойні рослини

Добриво Agrecol від пожовтіння хвої


Чого ми очікуємо від хвойних рослин на нашій ділянці? Відповідь - на поверхні, в самій їх народній назві - «вічнозелені». Це саме ті дерева і кущі, які покликані наповнювати наш сад соковитими відтінками зелені протягом року. Але недостатній догляд за хвойниками може привести до таких небажаних наслідків, як пожовтіння хвої. Якщо гілочки стали втрачати свою насиченість і «вицвітати», набуваючи жовтувате забарвлення - швидше за все, це хлороз, що виникає через брак поживних речовин.

Це спеціалізоване добриво містить в своєму складі оптимальний баланс заліза і магнію, завдяки яким хвоя здатна відновити своє яскраве забарвлення і радувати око своїм насиченим зеленим кольором. І, звичайно ж, результат буде кращим, якщо застосовувати цей засіб в цілях профілактики, не допускаючи значного пожовтіння хвої.

    Переваги засобу:

  • Швидка дія конкретно на колір хвої і усунення причини пожовтіння.
Час застосування: Весна-Літо.

чим вилікувати хвою
добрива для хвойних рослин
добрива для декоративних хвойних рослин

  Для газону

Добриво Agrecol газонне багатокомпонентне


Примітне тим, що це супер-універсальний засіб, який стане в нагоді всім власникам газонів. По-перше: його можна вносити практично на всіх стадіях вирощування газонної трави, починаючи з моменту закладки та продовжуючи до кінця літа. У підсумку - трава стає густою, соковитою і яскравою, і що важливо - набуває стійкість до грибкових захворювань (що особливо небезпечно в період вологої та похмурої погоди). За рекомендацією виробника, краще вносити в суху погоду, уникаючи попадання добрива на мокру траву.

    Переваги засобу:

  • підходить до всіх типів газонної трави, діє комплексно. Гранули зручні в застосуванні.

Час застосування: з ранньої весни до кінця літа.

добрива для газону
чим удобрити газон весною

Добриво Agrecol для газону швидкий килимовий ефект


Ідеальний варіант для швидкого відновлення газону після зими, ремонту газону і швидкого нарощування зеленого покриву «з нуля». Все це «диво» можливо завдяки високому вмісту Азоту. Трава, насичена достатньою кількістю цієї речовини, швидко зростає і набуває здорового вигляду. Крім головного «винуватця зростання» трави, гранули містять комплекс додаткових поживних речовин для комплексного догляду, поліпшення густоти і якості газону, опірності захворюванням.

    Переваги засобу:

  • зручність внесення; можливість швидко відновити навіть запущений газон.
добрива для газону
чим удобрити газон весною

Час застосування: Весна-літо. Рекомендована періодичність: раз в 4 тижні.

Добриво Agrecol для газонів від бурянів


Як впоратися з навалою бурянів в газонній траві без застосування гербіцидів? Потрібно усунути головну проблему - лисини в траві. Саме в місцях просвітів і проростають осередки непрошених бурянів. Потім - інша небезпека. Буряни набираються сил і швидко поширюються, тим самим витісняючи сам газон. А якщо і на цьому етапі не побороти цю напасть - на ній можуть визріти насіння, які незабаром стануть новими молодими бурянами. Тому, щоб не допустити виникнення таких проблем і зупинити це порочне замкнуте коло - потрібно ретельно стежити за тим, щоб газонна трава була завжди густою. Саме для цього і створено це добриво. Комплекс поживних речовин на чолі з Азотом спонукають газон до швидкого зростання, що, в свою чергу, пригнічує буряни на етапі їх зародження.

    Переваги засобу:

  • швидке зростання газону і боротьба з бурянами без хімікатів і гербіцидів.

Час застосування: Весна-Літо.

чим вилікувати газон
добрива для газону
добрива для здорового газону

Добриво Agrecol для газонів і боротьби з мохом


Якщо газон розташований на злегка затіненій ділянці і в періоди вологої погоди між травинками зявляється мох, це може істотно зіпсувати зовнішній вигляд і декоративність газону. Це добриво має в своєму складі речовини, які провокують швидке зростання трави і пригнічують виростання моху. В результаті ви отримуєте махровий рівномірний травяний килим, а небажані «острівці» моху поступово зникають з горизонту.

    Переваги засобу:

  • покращує ріст газону, пригнічує виростання моху.
Час застосування: Весна-Літо.

10.04.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.