0

Цибулинні квіти – ідеальний інструмент, за допомогою якого можна перетворити сад. Вони створюють неповторну чарівність, коли об'єднані в квітники. А ось як саме скомбінувати їх на клумбі? По висоті? Кольору? Або сортам? Це звичайно залежить від Ваших смаків і Вашої фантазії. Але існують деякі хитрощі, які зроблять ваш сад більш стильним і доглянутим навіть без ландшафтних дизайнерів. 

Ми зібрали найцікавіші варіанти розміщення цибулинних на клумбі. Йтиметься про цибулинні квіти осінньої посадки: крокуси, тюльпани, нарциси та гіацинти. 

Клумба-покривало 

Дуже популярний спосіб висадки цибулинних. Суть полягає в тому, що на одну клумбу висаджують цибулинні тільки одного сорту. Багато хто вважатимуть такі клумби нудними, але це справедливо тільки для зовсім маленьких палісадників. А якщо місця на ділянці багато, то величезний килим із яскравих гіацинтів або незвичайної форми нарцисів виглядає вражаюче. 

Цибулинні квіти

Ущільнююча посадка 

Ущільнююча посадка – дуже популярний серед садівників спосіб висаджування цибулинних, при якому їх садять на клумбу, де ростуть переважно інші рослини. Так можна скомбінувати клумбу з трояндами і тюльпанами. Для того щоб весна змогла продемонструвати себе в усій красі, досить зовсім невеликої круглої клумби, окантованої, наприклад, низькорослим самшитом, а всередині акуратно висаджені гіацинти, нарциси та тюльпани

Цибулинні квіти купити

Гра відтінків і нюансів одного кольору 

Яскраві, строкаті клумби безумовно дуже красиві. А давайте скомбінуємо клумбу з різними цибулинними, використавши гру відтінків і нюансів в рамках одного кольору. Адже чим м'якше колірні переходи, тим більше привертає увагу і форма квітки. Дуже популярною вважається комбінація рожевих і лілових або бузкових відтінків. Можна висадити на одній клумбі Гіацинт Fondant яскраво-рожевого кольору і тюльпани сортів Папужний Green Wave і махрово-бахромчастий Cool Crystal, Ви отримаєте ніжно-рожеву клумбу з легкими вкрапленнями зеленого кольору. А можна пограти з жовтими відтінками! Пропонуємо висадити на одній клумбі: крокуси сорту Gipsy Girl, нарцис мультиквітковий Golden Rain і такі сорти тюльпанів: махрово- бахромчастий Moonamour, Тюльпан Лілієвидний Yellow Spider. Різні за формою квітки і висотою – і в той же час з'єднані в загальний квітковий ансамбль відтінками сонячно-жовтого кольору. Стильно і красиво! 

Елегантний і шляхетний квітник 

Клумба складена виключно з класичних поєднань аристократичних фарб. Тут місце тільки білому і зеленому кольору. І головний соліст тут гіацинт Antarctica, він знаходиться в оточенні чудових бахромчастих тюльпанів Daytona і поетичних білих гіацінтоідесів. Ціле море квітів! Влаштуйте галявину з дрібноцибулинних квітів. Ідеально підійдуть крокуси, мускарі, гіацінтоідеси. Висаджені великими плямами прямо посередині газону, вони додадуть Вашому саду легкості. 

Купити цибулини квітів в Україні

Цибулинне свавілля 

Ну і звичайно, якщо у Вас немає часу на планування клумби, це не привід відмовлятися від висадки цибулинних. Просто оберіть в нашому каталозі все, що Вам подобається і акуратно висадіть широкою смугою вздовж паркану або садової доріжки. Головний секрет такої висадки – максимально щільна посадка. Навесні Ви отримаєте просто вибух яскравих фарб в саду! 

Цибулини квітів ціни

І будуть це правильні геометричні фігури або просто розкидані по всьому саду яскраві вкраплення окремих сортів цибулинних – вирішувати, звичайно, Вам! 


Ми будемо дуже раді, якщо поради фахівців інтернет-магазину «Свiт Рослин» зроблять Ваш сад по-справжньому затишним! 

Запрошуємо Вас відразу ознайомитися з каталогом осінніх цибулинних і зробити замовлення в зручній для Вас формі – через корзину на сайті або по телефону. 

Приємних покупок!

11.08.2016

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.