0

Створіть літній настрій на ділянці

Создайте летнее настроение на участке

Хочете підкреслити красу Вашого саду? Виділити його і зробити оригінальним?

Зробити Ваш сад комфортним і радувати око допоможуть оригінальні садові фігури. Головне завдання садових фігур - акцентувати певну ділянку в саду, зробити унікальною, оживити її. Купуючи садові фігури потрібно враховувати правила ландшафтного дизайну, тоді вони будуть природною і доречною прикрасою саду.

Основні правила вибору фігурок:

1. Дотримуйтесь пропорції. Вибираючи розміри садових фігур, враховуйте величину саду, а також передбачуване місце розташування цих скульптур. При цьому не варто забувати: фігура, що здається в приміщенні великої, може легко загубитися в саду;

2. Розміщуйте садові фігури і скульптури тварин, птахів і комах, враховуючи природне середовище їх проживання. Наприклад, садові фігурки їжаків дуже красиво виглядають на стежці, скульптури зайчиків - на галявині під кущем, а грибочки можна розташувати біля Ваших хвойних і декоративних дерев. Фігурки лебедів, качок і жаб - ідеально виглядатимуть біля води.

Садові фігури

Садово-паркові фігури диких тварин в глибині саду створять відчуття справжнього лісу. Останнім часом дуже популярні садові фігури гномів. Вважається, що гноми приносять щастя Вашому дому і є покровителями добрих чудес.

Казковий гномик ідеально впишеться в будь-який дизайн квіткової клумби. Може служити як декоративна прикраса або оригінальний розбризкувач для поливу рослин. Розпилювач у вигляді гномика, що сидить на равлику, дуже красиво впишеться в будь-яку клумбу.

Весела тварина Свинки з задертим догори п'ятачком незмінно підніме настрій Вам і Вашим гостям одним своїм виглядом.

Садові фігурки розкажуть чарівну історію про Ваш сад.

І нехай він буде красивий не тільки щедрістю матінки-природи, а й вашою індивідуальністю!

02.07.2015

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.