0

Квітковий настрій

Цветочное настроение

Думаєте, що подарувати дівчині на 8 березня?

Подаруйте їй «практичний букет» - квітка у вазоні. Цей подарунок доречний і на 8 березня, і просто як знак уваги для близької людини або колеги по роботі. Вибір подарунка починається з правильного настрою, а що може викликати багато позитивних емоцій? Звичайно ж квіти!

У будь-який час року з квітами асоціюється тільки сонце, тепло, радість, і не має значення дощ за вікном, холоднеча, заметіль. Квіти завжди будуть зігрівати своїм теплом і дарувати найяскравіші фарби!

І повірте, у кожної квітки є свій особливий сенс.

Азалія - ​​символ жіночності, стриманості, відданості. Ця чудова красуня вже багато років на самому піку популярності. А Ви все ще не наважуєтеся купити її, побоюючись широкого списку примх? Головне - регулярний рясний полив і спеціальне добриво для азалій. І вона обов'язково порадує Вас рясним цвітінням протягом декількох місяців.

Фіалка - символізує сором'язливість, невинність. Прості і махрові, каймисті і зіркоподібні - форми суцвіть настільки різноманітні, що захоплюють дух. Незважаючи на свою витонченість, ця кокетка не надто вибаглива, і може рости в будь-якому куточку будинку. У той же час фіалка дозволяє створювати самі витончені і вишукані композиції для спалень.

Гербера - уособлює сонце, літо, гарний настрій! Самі квіти нагадують величезні різнокольорові ромашки, з яких можна скласти яскраву барвисту композицію для букета або організувати кошик. Ідеально підійдуть для веселої легкої дівчини.

Орхідея - найвишуканіша квітка. Її дарують люди елегантні і знають толк, що володіють почуттям смаку. Орхідея символізує - легкість, шарм і захмарні мрії. Це самі таємничі і магічні квіти, природа не пошкодувала фантазії, створюючи їх. У них присутня і екзотика, і загадковість, і вишуканість

Квітуча Бегонія - одна з найбільш позитивних рослин, заспокоює людей і направляє їх думки до ідеального. Крім цього, бегонія нейтралізує негативну енергію від сварок між близькими людьми, згладжують конфлікти і суперечності. Справжній символ доброти і сердечності.

Примула - символізує наближення сонячної весни, надію, молодість, невинність і цілющу силу. Добре підійде дівчатам з філософськими поглядами на життя.

Ви вже на півдорозі в Агроцентр «Світ Рослин»? Пам'ятайте, що головне частіше дарувати квіти своїм близьким просто так, без жодного приводу. 

Щиро, з любов'ю!

І нехай квітковий настрій не покидає більше Вас!


06.03.2014

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.