Прикрашаємо сад тюльпанами

Безумовно, ніжні тюльпани дуже гарні самі по собі, але тільки уявіть якого вражаючого ефекту можна досягти, якщо правильно посадити тюльпани в саду. При правильному використанні цибулинних квітів в ландшафтному дизайні, Ви легко перетворите свій сад в справжній витвір мистецтва.

 Посадка тюльпанов

Ось кілька прийомів посадки тюльпанів:

1. Посадка групами. Витончені тюльпани дуже ефектно виглядають в групових посадках. Ваш сад буде виглядати яскравіше, якщо групових посадок буде кілька. Головний секрет посадки тюльпанів групами, висаджуйте цибулини тюльпанів по 10-15 цибулин одного сорту - впритул. Розміщуйте цибулини на дні загальної посадкової лунки на відстані 5-7 см один від одного. І коли Ваші тюльпани розквітнуть, Ви отримаєте чудовий яскравий букет.

2. Посадка по висоті. З огляду на висоту тюльпанів, можна акуратно і оригінально висадити їх «по зростанню». Висаджуйте на задньому плані - високорослі тюльпани, в серединці - сорти середньої висоти, а на передньому плані висадіть сорти карликових тюльпанів, але при цьому висаджуйте так, щоб квіти не закривали один одного і не заважали зростати.

3. Комбінація з іншими квітами. Ваш сад стане оригінальним, якщо тюльпани скомбінувати з іншими квітами. Наприклад, з жовтими тюльпанами дуже ефектно виглядатимуть сині гіацинти, вони додадуть Вашому саду яскравості. А якщо скомбінувати рожеві тюльпани і білих нарциси, Ваш сад буде виглядати ніжним і романтичним. Тюльпани чудово виглядають з гіацинтами, нарцисами, братками.

 Комбінація з іншими квітами

Не відмовляйте собі у весняній казці!

15.09.2015

Повернення до списку


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.