0

Умій працювати, вмій і відпочивати

Осенний пикник с семьей

Ось і пролетіло спекотне літо. Дні стали коротшими, ночі холодніше - природа вступила в розмірений і мальовничий період часу - осінь.

У цю пору року найчастіше ми робимо «вилазки» на природу. Хтось у всю вже збирає гриби, хтось йде в похід і розслабляється на березі річки з вудкою. Ну а хтось в цей час любить влаштовувати пікніки на природі. Відпочинок з сім'єю і друзями - відмінний спосіб зняти напругу після виснажливої ​​роботи і наповнитися новими силами і позитивними емоціями.

Відпочинок 

Отже, ми готуємося до виїзду на природу. Розглянемо моменти, які потрібно враховувати для комфортного відпочинку:

  1. Земля восени вже не така тепла і часто сира. Тому продумайте, на чому ви будете сидіти або лежати. Покривала або пледа може бути вже недостатньо. Як варіант - надувний матрац. Найкраще прихопити з собою розкладні стільці, столики.

  2. Одяг повинен бути теплим, а взуття - звичайно комфортною.

  3. Не забуваємо про препарати проти алергії.

  4. Беремо з собою засоби від кліщів та інших шкідливих комах (не мороз і не спека - улюблена пора для кліщів.) Але бажано знайти місце, де їх буде менше всього.

  5. Термос з гарячим напоєм.

  6. Решітки для гриля і шампура.

  7. Посуд найкраще брати з собою одноразовий, паперовий. Пластик, при нагріванні виділяє шкідливі, небезпечні речовини.

  8. Сокира, штопор, сірники.

  9. Різний спортивний інвентар для ігор.

Ну ось, що брати з собою ми вже визначилися. Тепер кілька ідей пікніків, які допоможуть простий виїзд на природу перетворити на щось захоплююче і цікаве. Після такого проведення часу у Вас залишаться не тільки відмінні враження, а й ексклюзивні фотографії.

Тематичні пікніки - можливість провести незабутній вікенд з родзинкою.

Український

Класика з яскравим колоритом. Для організації не буде потрібно багато часу. Нарізка свіжого сала, чорний хліб і юшка на вогнищі.

Для образів знадобляться радісні посмішки, здоровий рум'янець і елементи національного одягу (наприклад, вишиванки, червоне намисто), накладні густі вуса.

Галасливі посиденьки під спів знайомих кожному народних пісень надовго зарядять Вас енергією.

 Український пікнік

Американський

Ковбойський капелюх і сорочка в клітку - обов'язково. Скатертина, природно, теж в клітку. Все правильно - це стиль кантрі. Гамбургери бажано домашнього приготування. Хоча, кілька разів на рік можна побалувати себе і фастфудом.

На багатті вже щосили смажаться сосиски, картопля і зефір. Не забуваємо про кетчуп і гірчицю. І куди ж без солодких напоїв.

Для повного завершення картини, захопіть з собою гітару і виконаєте кілька пісень в стилі кантрі. Відмінний спосіб і заспівати, і потанцювати!

 Американський пікнік

Техаське свято врожаю

Присвячений збору врожаю кукурудзи, гарбуза, соняшнику.

Оформлення свята - виключно в помаранчевих тонах. Як декор - домашній текстиль, плетені кошики. З напоїв - лимонад.

Техаське свято

Французький

Можна провести удвох або в колі друзів. Одяг по тематиці - берети / косинки, тільняшки / чорне плаття, шарфик. Взагалі, все, що буде нагадувати елегантну і витончену Францію.

Меню - тверді сири, фрукти, круасани, вино. Ну а якщо ви візьмете кришталеві фужери або келихи (замість пластикових) - це стане чудовим доповненням французького пікніка. Романтика, так романтика. Але не забудьте продумати, як ви будете доставляти їх до місця відпочинку. Один з варіантів - загорнути в папір.

Далі - музичне оформлення. Тільки Едіт Піаф, Шарль Азнавур, Алізе і інші талановиті виконавці.

 Французький пікнік

Італійський

Прекрасне рішення для сімейного відпочинку. Вбиратися для нього необов'язково - всі свої. Обов'язково візьміть з собою великий теплий плед. Ви ж повинні десь всі розміститися.

З їжі - сири (моцарелла, пармезан, пекоріно), оливки, салямі. Для барбекю - риба або м'ясо. Не забувайте про овочі та фрукти (селера, морква, диня, інжир і т.д.). Звичайний хліб вам замінять хлібні палички і чіабатта.

І, звичайно, вино. Для вина візьміть глечик і, бажано, стаканчики, що не б'ються.

 Італійський пікнік

Дитячий

Дітвора обожнює грати на природі. Разом з ними, на деякий час, можуть повернутися в дитинство і дорослі. Пограйте, наприклад, в індіанців.

Підібрати костюми буде зовсім нескладно. Пір'я можна знайти у бабусі в селі, якщо немає - можна вирізати з різнокольорового паперу. Все - головний убір готовий. Пончо з легкістю замінить палантин або старовинна хустка. Мокасини - якщо їх немає, то і кросівки підійдуть.

З розваг - літаючі тарілки, повітряні змії. Можна прихопити дитячий лук і стріли. Не встигли купити - можна спорудити з гілок і мотузки. Ви ж на природі!

З напоїв – сік та чай. На багатті підсмажте улюблені ласощі індіанців - кукурудзу. І не забудьте про десерти - діти їх так люблять і чекають!

 Дитячі розваги

Гарного відпочинку!

22.10.2018

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.