0

Виберіть свою лілію!

Лілія - ​​прекрасна рослина! Її витончені форми, чудова гармонія кольорів, листя і стебел принесли цій квітці величезну популярність серед садівників.

Як вибрати свою лілію?

Азіатські гібриди - відрізняються стійкістю до несприятливих погодних умов, морозостійкі, швидко розмножуються, стійкі до захворювань: LOLLYPOP, LANDINI. Серед них можна знайти лілії на будь-який, навіть найвишуканіший смак. Купити цибулини лілії ми запрошуємо Вас в нашому інтернет-магазині. 

Східні гібриди або Орієнтальні - відрізняються чудовою красою і ароматом, їх часто порівнюють з орхідеями: COBRA, BRINDISI. Вони прекрасно впишуться в будь-яку композицію і стануть справжніми королевами саду.

ЛА-гібриди - відрізняються величезною квіткою, з восковидною фактурою пелюсток і хорошою зимостійкістю. Ла-гібриди ідеально підходять для вигонки, мають ранні терміни цвітіння. Вони мають соковите, яскраве забарвлення всіляких відтінків, а також товсті міцні квітконоси з численними великими квітками.

Догляд за ліліями

Купити цибулини лілій потрібного сорту, важливий момент, але не менш важливо правильно за ними доглядати. Одним з головних умов тривалого і рясного цвітіння лілій є викопування один раз в три роки. Це необхідно для своєчасного виявлення хвороб бульби і для розсаджування молодих рослин (лілія дуже швидко розмножується). Ще дуже важливий момент - лілії не переносять органічних добрив. Їх внесення провокує у лілій грибкові захворювання. Тому рекомендуємо для підгодівлі використовувати мінеральні добрива: Фертика(Квіткове), Біопон (Універсальний).

Вибір місця для посадки

Лілії гарно цвітуть тільки на сонці, тому для їх висадки рекомендується обирати сонячні ділянки. Однак самі стебла можуть прекрасно рости в затіненні до них можна підсаджувати низькорослі рослини, вони затінюють собою нижню частину стебел лілій, не даючи грунту перегріватися на сонці і пересихати. Наприклад: маргаритки, хости або астильби - Вашим ліліям вони припадуть до душі!

Лілія

26.03.2016

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.