0

Виростите кавове дерево на власному підвіконні!

Вирощування кавового дерева дуже популярно як серед початківців квітникарів, так і серед досвідчених. Глянцеві листя, ніжні квіти з легким ароматом жасмину, і звичайно ароматні плоди. При правильному догляді плодоносити кавове дерево починає на 4-6 рік, це означає що незабаром зможете приємно здивувати друзів чашкою ароматної кави, дозрілого на Вашій власній кавовій плантації, що знаходиться у Вас на підвіконні.

Ось декілька порад від фахівців Агроцентру «Світ рослин», які допоможуть Вам успішно виростити свій перший урожай кави.

Перший крок на шляху до розкішного і плодоносному кавового дерева - це пересадка. Кавове дерево росте виключно в кислому середовищі, тому для пересадки використовуйте грунт для азалій, хвойних або цитрусових. Пересадку необхідно робити раз в 2-3 роки. Влітку полив Кавового дерева рясніше і частіше ніж взимку, враховуючи температуру повітря в квартирі. Шкідлива як надмірна сухість і вологість.

Для підгодівлі добре підійдуть мінеральні добрива, наприклад Майстер від ТМ Valagro. Підгодовувати рослину потрібно в період з травня по вересень.

Освітлення має важливу, але не ключову роль в догляді за кавовим деревом. Світло повинен бути розсіяним. Для молоденького деревця до двох років надмірний надлишок сонця може бути шкідливий. При дозріванні повноцінних суцвіть рослину бажано затінити. 


Наші фахівці допоможуть Вам обрати рослину і дадуть всі необхідні рекомендації по догляду.

Ласкаво просимо в Агроцентр «Світ Рослин!

 Придбати кавове дерево

24.02.2015

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.