0

Життя без комарів: як захистити себе і сім'ю від "кровосісів"

Жизнь без комаров: как защитить себя и семью от "кровосисей"

Літні вечори - це ідеальний час для прогулянок, сімейних посиденьок в саду, або ж для закінчення недоробленої вдень роботи. І як же прикро, коли в наші умиротворені плани, своїм противним писком, вриваються спраглі крові комарі і мошки.

Однак, це ще не найбільше зло. Найпідступнішими кровопивцями серед комахами є кліщі. Вони непомітно можуть «поселятися» на тілі людини і паразитувати, до тих пір, поки повністю не наповнять своє тільце кров'ю, або ж поки людина сама його не помітить. Але найголовніше, щоб ці хитрі «вампіри» не залишили після себе «подаруночок», у вигляді небезпечної інфекції.

Як позбутися комах
Як позбутися комах

Як захиститися від комах на природі


Влітку природа готує нам безліч гостинців у вигляді корисних і соковитих ягід, ароматних і поживних грибів, які манять до себе в ліс. А там нас вже чекає кусюча орда. Або ж привабливо-прохолодна вода кличе на вечірній відпочинок до берегів річки. І тут, звичайно ж, знайдуться бажаючі випити вашої крові. Як же ефективно на свіжому повітрі боротися з цими надокучливими комахами?

Для таких цілей ідеально підійдуть аерозолі-репеленти та спреї від комах. Одним з найбільш ефективних аерозолів є Gardex Extreme від літаючих комах. Він дуже зручний у використанні, не залишає на шкірі липких слідів і не викликає алергічних реакцій, а також має тривалий період дії - до 6 годин.

Аерозолі від комарів
Спиралі від комарів

Також, у випадках, коли поблизу немає джерел електрики на допомогу прийдуть спіралі Раптор. Все, що потрібно для їх використання - підставка-тримач, яка знаходиться в комплекті та сірники або запальничка. При зігріванні спіралі виділяється активна речовина, яка, потрапляючи в повітря, вбиває комарів і мошок в радіусі трьох метрів. Спіраль не має запаху і абсолютно нешкідлива для дорослих, дітей і домашніх тварин.

Вас просто охоплює паніка, тіло свербить, а жах викликає сама лише пропозиція сісти на галявину трави. Зізнайтеся було таке? І все це, тому, що ви уявляєте, як злий і чорний кліщ зачаїться на вашому тілі та обов'язково уп'ється в шкіру? Розумним рішенням буде скористатися спреєм Bros від комарів і кліщів. Діє цей захисний засіб протягом 6 годин. Значить протягом цього часу ви точно можете забути про подібні напади паніки.

Засіб від кліщів
Засіб від кліщів

Як обрати безпечні засоби захисту для дітей


Шкіра дітей особливо чутлива до укусів хижих комах. Якщо доросла людина здатна перетерпіти докучливий свербіж, то дитина може просто розчесати місця укусів до утворення ран. Саме тому батькам варто захистити своїх дітей від настирливих «кусючок». На першому місці при виборі репелентів, в даному випадку, повинна бути безпека.

Для безпечного захисту дітей від комах можна використовувати аерозоль Gardex Baby від комарів і мошок. Спеціально розроблена формула аерозолю дозволяє його використовувати для дітей від 1 року. Ванілін, що міститься в складі надає аерозолю приємний запах. Цей препарат здатний захищати дітей від укусів комах протягом 2 годин.

Спрей від комарів для детей
Засіб від комарів для дітей

Не менш ефективну дію в боротьбі з комахами має спрей Bros від комарів. Його також можна використовувати для дітей, старше 1 року. Він здатний захищати від укусів комах протягом 6 годин, а формула препарату не викликає алергії навіть на ніжній шкірі.

Захист будинку від навали літаючих паразитів


Наш будинок - наша фортеця, і так неприємно, коли в наш будинок норовлять потрапити небажані гості. Особливо дратує, коли ці «гості» кусаються, пищать і лізуть в обличчя, відбираючи спокій і руйнуючи сон.

Для боротьби з комахами в межах будинку, також існує ряд засобів, які допомагають надійно від них позбутися. Дуже зручний у використанні та одночасно ефективний в боротьбі з комарами в закритих приміщеннях комплект Раптор. У комплект входить прилад, який можна включити в розетку, залишивши на ніч, і флакон рідини, його вистачає на 30 ночей. Репелент випаровує речовину, що знищує комах, які знаходяться в приміщенні. Засіб є безпечним для дорослих, дітей і домашніх тварин.

Засоби від комах в будинку
Засоби від комах в будинку

Для проведення боротьби з комахами побільше - мухами, найкраще використовувати липкі стрічки. На допомогу прийде липка стрічка Bros. Спеціальний клей робить стрічку ефективною протягом тривалого часу при різних температурах і вологості в приміщеннях. Вистачає дії стрічки приблизно на 5-6 тижнів, після чого її варто замінити.

Як бачимо, зараз існує безліч засобів безпечного захисту від комах для дорослих і дітей під час сну, відпочинку на природі або дачі, вони є дієвими і одночасно безпечними для людини. Тому не варто мучитися, втрачати даром дорогоцінну кров і власні нерви на боротьбу з цими паразитами.

Захист від комах
Захист від комах
Захист від комах

25.06.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.