0

-20% на саджанці ківі, груш, актинідії та малини

-20% на саженцы киви, груш, актинидии и малины

Якщо ви давно мріяли про чудовий плодово-ягідний сад, то зараз у вас є можливість втілити мрію в реальність, адже найкращі сорти плодово-ягідних кущів та дерев зараз за найнижчою ціною!

З 13.09 по 19.09 діє знижка -20% на саджанці ківі, груш, актинідії та малини

Ківі досить екзотична рослина, яку рідко зустрінеш у когось на ділянці в нашій місцевості, але завдяки селекції зараз можна виростити легко та просто будь-яку рідкісну культуру. Час здивувати себе та своїх сусідів незвичайною рослиною у своєму саду, та ще й поласувати найсмачнішим соковитим осіннім фруктом.

Груші - це ласощі дітей і дорослих, тому просто неможливо уявити собі ділянку, де не росте це дерево із соковитими плодами. Зараз ви можете порадувати не лише себе, а й своїх рідних та близьких високоякісними саджанцями різних сортів груш.

Актинідія вже встигла підкорити серця багатьох садівників завдяки своїм екзотичним плодам, невибагливістю до умов вирощування та швидкою адаптацією до різних кліматичних умов. Її вирощують не тільки для отримання дуже смачних плодів схожих за смаком і формою на ківі, але для втілення декоративних ідей.

Малина найпопулярніша рослина на дачній ділянці. Ягоди мають не тільки неперевершений смак, а й корисні для організму, адже в них міститься комплекс вітамінів і мікроелементів, які покращують самопочуття людини.


13.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.