0

-20% на насіння капусти

-20% на семена капусты

Як запевняють китайці, секрет молодості криється в капусті, тому, щоб ви завжди мали доступ до цього джерела корисних речовин, ми пропонуємо знижки на насіння капусти. Тепер здоровим і красивим стало бути набагато простіше! Перевірте запаси та готуйтеся до нового сезону в повній готовності!

З 16 по 29 вересня 2022 р. діє знижка -20% на насіння капусти

Капусту вирощують практично у всіх країнах світу, вона є головним компонентом безлічі кулінарних шедеврів, адже вона має не лише гарні смакові якості, але й дуже корисна для здоров'я людини. Ще дуже часто її включають у дитяче меню, оскільки вона багата на вітаміни А, В1, Р, К, В6. У ній багато мінералів (сірка, кальцій, калій, фосфор), а також клітковини та води. У капусті міститься каротин, полісахариди, білки, тіолікозид, глюкобрасидин, тобто весь необхідний набір для нормальної життєдіяльності людини. Такий скарб обов'язково має бути у кожного, хто має дачну ділянку, а ми вас забезпечимо якісним посівним матеріалом.

Весь асортимент насіння капусти ТУТ

Існують різні види капусти:

  • Білокачанна - лідируючий вид капусти, який користується величезною популярністю, завдяки легкості у вирощуванні та невибагливості до клімату та агротехніки, також білокачанний овоч традиційно широко використовується в кулінарії на всіх рівнях – від домогосподарств до ресторанів та переробних заводів. Білокачанну капусту, на відміну від інших видів, вирощують майже всі овочеводи.

Популярні сорти білокачанної капусти: Агресор F1, Бригадир, Лібератор F1, Колобок F1, Кам'яна голова, Харківська зимова, Монро F1, Козачок F1 та ін.

  • Червонокачанна - цей вид набагато сильніше насичений вітамінами, мінералами та іншими поживними речовинами (зокрема, бета-каротину в ній у 3-4 рази більше). Крім того, вона банально смачніша і легша за калорійністю. Відмінність її від білокачанної не тільки в кольорі, а й у тому, що червонокачанка не призначена для квашення, зате для салатів якраз.

Популярні сорти червонокачанної капусти: Лангедейкер, Мілана та ін.

  • Цвітна капуста - зовнішнім виглядом не сильно схожа на своїх "родичів", але дуже цінується завдяки високому вмісту вітамінів і мінералів при вкрай низькій калорійності, при цьому ще й володіючи чудовими смаковими якостями. Придатна для заморожування, консервування, нетривалого зберігання. Овочі дуже цінуються на ринку продуктів здорового харчування, жодна дієтична овочева суміш не обходиться без цвітної капусти.

Популярні сорти цвітної капусти: Каспер, Сноубол, Гудмен, Фрідом F1, Літня Альфа, Чотири сезони та ін.

  • Броколі - близький родич цвітної капусти, який за дієтичними якостями та корисними властивостями зовсім не поступається своїй "сестрі". Вона менш вимоглива до умов вирощування та спокійніше переносить перепади температури. Те, що корисно, може бути дуже смачно!

Популярні сорти броколі: Калабрезе, Корато F1 та ін.

  • Пекінська капуста - один із найсмачніших представників капустяної родини. Ніжні листочки багаті на цукор і білок, користуються величезною популярністю, як у звичайних домогосподарствах, так і в усіх підприємствах громадського харчування. Крім того, цей овоч містить пристойний обсяг аскорбінових кислот, вітамінів та мікромінералів. Не дивно, що попит на якісну пекінську капусту постійно зростає.

Популярні сорти пекінської капусти: Мереживо, Монако та ін.

  • Брюссельська капуста - за смаковими якостями вона дуже відрізняється від звичної нам білокачанної капусти. Це джерело вітамінів та інших корисних речовин, тому її рекомендується вживати вагітним жінкам та людям, які перенесли хірургічні операції. Цей овоч відноситься до продуктів, які допомагають запобігти раку. Корисна брюссельська капуста корисна для зору, а також для серця і судин.

Популярні сорти брюссельської капусти: Абакус F1, Франклін F1, Геркулес та ін.

  • Капуста кольрабі - дуже відрізняється від своїх "родичів". Плоди кольрабі часто використовують у їжу в сирому вигляді - як складову різних салатів, консервують, а також для приготування різних дієтичних страв. Цінність такої капусти в наявності корисних властивостей м'якоті. Її користь у наявності: вітамінів та вуглеводів, білків, мікроелементів, кальцію та магнію, калію та фосфору, фтору та йоду

Популярні сорти кольрабі: Гігант, Віолетта.


16.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.