0

-20% на засоби для компосту та біодеструктори

-20% на средства для компоста

Жовтень – найкращий час, щоб покращити родючість та структуру ґрунту, використати одвічних ворогів ділянки на свою користь, подбати про власний комфорт та ще й зекономити при цьому. Заінтриговані? Секрет дуже простий – скористатися акцією від «Світ Рослин» на Біопрепарати для септиків і компосту, адже саме зараз діє знижка -20% на ці засоби-виручалочки:


Не втрачайте можливість придбати засоби для компосту та біодеструктори зі знижкою -20%


Біопрепарат Силушка для компостування 100 г – саме він допоможе перетворити злісних ворогів ділянки – бур’яни на корисне органічне добриво. Маючи в арсеналі біопрепарат для компостування Вам не треба нишком палити листя, порушуючи Законодавство України чи перетягувати неслухняне бадилля бур’янів на загальну сміттєву купу, вибудовуючи з неї справжнісінький Еверест. Це все сізіфова праця, адже Ви позбуваєтесь добрива, яке б могли використати наступного року для збагачення урожаю. Компост – це якісне, органічне, екологічне добриво, яке за поживними властивостями не поступається перегною, а препарати для компостування дозволять прискорити його дозрівання, переробити насіння бур’янів та знищити хвороботворні бактерії на рослинних рештках. Справжній засіб-виручалочка, чи не так? Не втрачайте можливість придбати його зі знижкою -20%.


Органік-Баланс – справді чудодійний засіб, який дозволить Вам буди лінивим та водночас успішним господарем. Лінивий – це зараз не той у кого фітофтора зморила помідори, а той, хто знає, які сучасні засоби можуть попередити її появу. Саме таким засобом є Органік-Баланс, в складі якого є сінна паличка. Корисні мікроорганізми в його складі пригнічують патогенну мікрофлору – тих самих збудників фітофтори та інших грибкових захворювань, дістають з ґрунту всі поживні елементи для рослин, підвищують їх стресостійкість та покращують структуру ґрунту. Тільки уявіть, доки Ви відпочиваєте – тисячі корисних мікроорганізмів старанно трудяться на Вашій ділянці задля збагачення майбутнього врожаю.


Біопрепарати для перероблення нечистот вигрібних ям, септиків, вуличних туалетів. Є проблеми, про які не прийнято говорити з сусідами по городу. Традиційно бідкатися на поганий урожай чи несприятливу погоду, ненажерливих жуків чи ту ж саму фітофтору, та чомусь не прийнято розповідати про те, як тримати вуличний туалет в чистоті та позбутися неприємного запаху. І дарма, адже це саме те, що робить перебування на дачній ділянці по-справжньому комфортним. Для всіх жителів приватних будинків – це просто незамінні помічники. Використання біодеструкторів дозволить зменшити обсяг відходів життєдіяльності, усунути неприємні запахи, знизити розмноження патогенних бактерій, збільшити термін експлуатації вуличних туалетів, вигрібних ям та септиків.

За придбання цих товарів Вам не лише подякую гаманець, але й віддячить екологія.


Скористатися акцією від «Світ Рослин» на Біопрепарати для септиків і компосту.


** Акція діє з 11.10.2024 р. до 24.10.2024 р, або до закінчення товарних залишків.


14.10.2024

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.