0

-20% на яблуні, черешні та ожину

-20% на яблони, черешни и ежевику

Продовжуємо перетворювати свій сад не лише на найкрасивіший, а й на найкорисніший, адже на плодово-ягідні саджанці діє величезна знижка, щоб ви могли насолоджуватися смачним та корисним урожаєм наступні сезони!

З 20.09 по 26.09 2022 р. діє знижка -20% на саджанці яблунь, черешні та ожини

  • Саджанці яблунь. Немає жодного саду або хоч маленької ділянки, де не було б посаджено яблуню. Хоч зараз і багато екзотичних рослин, які просто виростити на своїй ділянці, але для яблуні місце завжди знайдеться. Адже плоди завжди матимуть смак дитинства, шкільних свят, пирогів та компоту. У нашому інтернет-магазині Світ Рослин ви можете знайти великий асортимент різних сортів та термінів дозрівання за найнижчими цінами!

  • Саджанець черешні Дачниця. Кращий ранньостиглий сорт жовтої черешні. Вона являє собою мікс кращих характеристик ягідного дерева, виділяючись підвищеною стійкістю до морозів та посух. Порадує соковитими солодкими ягодами та високою врожайністю.

  • Саджанець черешні Кордія. Дуже популярний у всьому світі сорт, завдяки великим, соковитим, м'ясистим та солодким плодам.

  • Саджанець черешні Сільвія. Один з кращих пізньостиглих сортів черешні, який здатний здивувати своєю чудовою врожайністю. Крім смачних та соковитих ягід порадує високою морозостійкістю та простотою у вирощуванні.

  • Саджанець ожини Оуачіта. Популярний сорт серед фермерів та садівників, завдяки своїй високій урожайності, невибагливості у вирощуванні та смачними солодкими ягодами.

  • Саджанець ожини Тріпл Краун. Новинка, яку варто спробувати! Висока врожайність, відсутність шипів та смачні ягоди, роблять її улюбленицею серед садівників!

  • Саджанець Ожини Честер. Один із найкращих промислових сортів. Дозрівання пізнє. Висока врожайність. Стійкий до захворювань та не вимагає особливого догляду при вирощуванні. Ягоди великі з гарними смаковими характеристиками та приємним ароматом.


20.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.