0

8 березня наближається - ціни на красу знижаються!

8 марта приближается - цены на красоту снижаются!

8 Березня наближається – ціни на красу знижаються!

Що найбільше асоціюється з жіночністю та весною? Ну звісно – це квіти. Такі ж ніжні та прекрасні, такі ж надихаючі, іноді загадкові, як і самі жінки. До свята 8 Березня даємо можливість купити насіння будь-яких квітів та декоративні саджанці зі знижкою -20%!

Новинки декоративних саджанців, які нагадують саму весну, легкість та невинність – гортензія Конфетті, Тардива, Гібіскус Lavender Shifon, Pink Chiffon, White Chiffon. Витончені квіткові кущі родом зі східних країн – дейція. Яскраві, немов роздмухане весняним вітром полум’я, квітучі кущі форзиції.

Гортензія Конфетті купити
Гібіскус купити
Дейція купить
Форзиція купити

Напевно, ви не раз захоплювалися багатим виглядом декоратиыних саджанців у весняних садах, а зараз ви можете придбати їх зі знижкою -20%.


Купуючи насіння квітів зі знижкою -20%, ви отримуєте десятки квіточок, які зараз ще дрімають в маленькій зернинці. І саме ви дасте їм поштовх до життя, зануривши у землю.

  • Однорічні квіти – представлені в найбільшій палітрі. Купуючи насіння однорічних квітів, ви можете кожного року творити нову квіткову композицію, поєднуючи різні сорти та види, міксуючи на клумбі кольори та форми. Обирайте із сотень популярних сортів петуній, іпомей, жоржин, циній, віоли та багато інших, які будуть вас надихати на нові квіткові твори.
  • Дворічнігвоздики, дзвіночки та мальви з другого року життя почнуть першими тішити зеленими листочками та яскравими квітами.
  • Багаторічні квіти – стануть незамінною знахідкою для тих, хто закохався в квіти на довгі роки. Яскравий квітковий килим портулака створить казкову атмосферу біля будинку. Загадкова аквілегія заворожить мереживом незвичних пелюсток. А декоративні волошки здивують незвичною палітрою відтінків.
  • З насіння кімнатних квітів ви зможете виростити екзотичні пальми, кавові дерева і навіть декоративні банани та миловидні метелички – цикламени.
Гортензія Конффеті купити
Гібіскус купити
Дейція купить
Форзиція купити

Потіште себе різноманітними барвами яскравих квітів, купуйте насіння зараз зі знижкою -20%.


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє лише в інтернет-магазині svitroslyn.ua до 10.03.2020 р, або до закінчення товарних запасів. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період (покупцеві нараховується знижка більша розміром).

 
До закінчення акції залишилося:



02.03.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.