0

Акція! Знижка до -40% на саджанці плодових дерев та кущів

Акция! Скидка до -40% на саженец деревьев и кустов

В період з 13 березня по 3 квітня 2023 року купуйте в магазині «Світ Рослин» саджанці плодово-ягідних дерев, чагарників, горіхів – та отримуйте знижку на вибрані позиції!

З 13.03 по 03.04.2023 можна вигідно купити саджанці яблунь, груш, смородини, малини та горіхів


Висадіть на своїй ділянці горіхи, щоб ласувати смачними та корисними плодами! У нас ви можете вибрати якісні саджанці за низькою ціною.

  • Волоські горіхи мають вдвічі вищу калорійність, ніж хліб вищого ґатунку – а тому можуть слугувати чудовим перекусом. Вони стимулюють роботу мозку, покращують пам'ять і підвищують настрій. Виростає горіхове дерево високим, дає чудову тінь та живе кількасот років. Юний саджанець, який ви купуєте сьогодні, буде радувати і ваших нащадків!

  • Фундук – це сортова ліщина, яку цінують за смак і декоративність. Дерево зробить ваш сад ще більш цікавим, привабливим, заворожуючим. А плоди фундука будуть до вподоби і дорослим, і дітям. Споживання горіхів позитивно впливає на зовнішність, зменшує втому та покращує стан при низці хронічних захворювань. Чудовий вибір, адже дерево залишиться в вашому саду на 250-300 років!


Плодові дерева – це необхідність для ділянки. Без них навіть важко уявити український сад! Зробіть замовлення з 13.03 по 03.04.2023 , щоб купити недорогі саджанці яблуні, груші, сливи, черешні та вишні.

  • Яблуні – цвітуть так, що перехоплює дух. В їхній тіні можна відпочивати після важкого дня. Плоди бувають солодкими або з кислинкою, великими або малими, червоними або майже білими… Але яблука всіх сортів насичені вітамінами та мікроелементами, завдяки чому зміцнюють імунітет та регулюють кількість цукру в крові.

  • Груші – сестри-родички яблунь. Ці дерева широко використовуються в декорі саду і притягують погляд завдяки формі своєї крони та помітним плодам. М’якоть груш містить чимало корисних речовин – залізо, сірку, кальцій, калій, мідь і т. д. Споживання цього фрукту підвищує працездатність мозку та стимулює нервову систему не гірше чашки кави.

  • Сливи – в період цвітіння нагадують казкові дерева. Вони прикрашають сад, а також тішать господарів соковитими плодами. Сливи багаті вітамінами С та В6, підвищують рівень серотоніну, позбавляють від безсоння. Кальцій, який міститься у сливах, покращує стан кісток, а тому ці плоди рекомендовано споживати літнім людям.

  • Черешні – солодкі ягоди, які сповіщають про початок літнього сезону. Півкілограма цих плодів компенсує добову норму вітаміну С, а наявний в складі мелатонін нормалізує сон. Споживання черешні позитивно впливає на зір, стан шкіри, роботу мозку. Ягода дуже корисна при анемії та вважається одним із природних засобів профілактики раку.

  • Вишні – соковиті та солодко-терпкуваті! Ягоди багаті вітамінами А і С, покращують роботу всіх систем організму і підтримують гарний настрій. А квітучі вишні – це мрія художника! Дерево буде радувати вас своїм виглядом і насиченим ароматом ніжних квітів.


Плодово-ягідні кущі – знахідка для присадибної ділянки. У вас завжди будуть плоди, щоб поласувати прямо з гілки – або ж приготувати варення, джеми, компоти. В магазині «Світ Рослин» з 13.03 по 03.04.2023 , ви можете купити дешеві саджанці малини, смородини, аґрусу. Якість гарантована!

  • Смородина розростається пишними кущами та дарує ягоди з неповторним ароматом та солодко-кислим смаком. Вони насичені вітамінами і мікроелементами, покращують гостроту зору, зменшують болі в суглобах та в цілому позитивно впливають на організм. А в кінці сезону можна збирати смородину всією сім’єю – це гарний привід, щоб зблизитися!

  • Малина швидко розростається і активно плодоносить. Піклуватися про неї неважко, а ось ягоди вона дає дуже смачні, ароматні, соковиті! Вони зміцнюють імунітет, добре впливають на шлунково-кишковий тракт, покращують колір обличчя. Доглянутий малинник виглядає просто розкішно!

  • Аґрус невимогливий розлогий чагарник. Він дарує м’які ніжні ягоди з кислувато-солодким смаком. Їх споживання компенсує дефіцит вітамінів і допомагає при анемії. Ягоди аґрусу корисні для всього організму, а кущі чудово вписуються в будь-який сад.

Звертайтеся за консультацією або щоб зробити замовлення. Вам допоможуть вибрати сорт, дадуть відповіді на всі питання, підкажуть особливості догляду за плодовими деревами та кущами.

Купуйте саджанці в магазині «Світ Рослин»! Для вас діє знижка з 13 березня по 3 квітня 2023 року. До -40 % на вибрані позиції!


*Акція до -40 % на саджанці яблунь, груш ,смородини, малини та горіхів діє з 13.03. до 03.04.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


13.03.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.