0

Економне літо з новою хіт-ціною

Экономное лето с новой хит-ценой

Ми знаємо, що найбільше необхідно влітку! Заощадьте на наших покупках та потіште себе чимось смачненьким!

Літо – період активного росту та розвитку всіх рослин. І якщо ваші кімнатні рослини взимку можуть «дрімати», і не вимагати особливої підкормки, то влітку вони потребують не тільки більш частих поливів, а ще й регулярних, якісних та корисних підгодівель добривами. Якщо ви помічаєте, що рослини стали «млявими», опустили листя, втратили забарвлення – це дзвіночок, який сигналізує про необхідність внесення добрив. Та, звісно, краще не доводити своїх «зелених улюбленців» до хворобливого стану.

Забезпечити кімнатні рослини комплексом всіх необхідних «вітамінів» на сьогодні дуже просто! Ми пропонуємо обрати добрива, розроблені вже з урахуванням особливостей кожного окремого виду кімнатних рослин. А ще даємо можливість круто зекономити, адже купуючи зараз – ви отримаєте -20% на найкорисніші та найнеобхідніші добрива для літнього сезону! Для гарного росту і розвитку, крім добрив, кімнатні рослини потрібно забезпечити зручними та комфортними будиночками - вазонами, зараз їх можна придбати зі знижкою -20%.

Добрива для кімнатних рослин
Добрива для орхідей
Добрива для кімнатних рослин

Кожне добриво розроблене, з урахуванням особливостей окремого виду рослин. Тож тепер ви зможете забезпечити своїх зелених улюбленців всім комплексом необхідних речовин, що дозволить не тільки підживити їх, а й ще запобігти різним захворюванням. Забезпечте гарне та тривале життя рослинам, собі в задоволення.

Виростити на своїй ділянці гриби, ласувати свіжими, екологічно частими дарами лісу з власного подвір’я чи розпочати грибний бізнес – тепер все це ви можете зробити з вигідною економією. Отримайте -20 % на міцелій популярних грибів. Білі гриби, лисички, маслюки, шампіньйони та гливи і не тільки, вже сидять «на сумках» та чекають вдалої нагоди, щоб оселитися на вашому подвір’ї.

Міцелий грибів купити
Міцелий грибів купити
Міцелий грибів купити

Перші збори зелені вже пройшли і вона почала втрачати свою молоду привабливість? Ви ще встигаєте зробити посіви та зібрати урожай деяких видів культур. Саме тому починають діяти знижки -20% на насіння пряних і зелених культур, редиски, огірків, гороху і бобових.

Насіння зелених и пряных культур
Редиска насіння
Насіння бобових

Не менш актуальна проблема сезону – як захистити плодові урожаї від навали хижої птиці, яка прагне поживитися соковитими ягідками та може зовсім залишити вас без урожаю? Вихід дуже простий – придбайте сітку для захисту садових культур від птиці. Зелений колір робить її непомітною на рослинах, структура сітки не перешкоджає запиленню, доступу сонячного світла та повітря. Зараз унікально вигідна можливість придбати сітку зі знижкою -20% та уберегти плодові культури від втрати врожаю, а прослужить вона вам довгі роки.

Сітка для захисту плодових дерев
Сітка для захисту плодових дерев
Сітка для захисту плодових дерев

Деяким культурам для гарного росту та розвитку потрібен особливий догляд. Такі виткі культури, як огірки, дині, помідори, стручкова квасоля не можна залишати на «самотік». Для їх правильного і гармонійного розвитку потрібна надійна підпора – з цим заданням якнайкраще справляється шпалерна сітка – легка, майже непомітна, водночас дуже міцна та надійна. Виткі рослини можуть покластися на неї своїми пагонами, «обпертися» та безпроблемно розвиватися, приносячи вам гарний урожай, який буде легко зібрати. Придбати шпалерну сітку можна зі знижкою -25%, - це вигідне вкладення в надійного помічника, який прослужить вам не один рік.

Шпалерна сітка
Сітка шпалерна
Шпалерна сітка купить

 
До закінення акції залишилось:



10.06.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.