0

Тиждень українських виробників

Неделя украинских производителей

Продовжуємо ознайомлюватись та підтримувати наших українських виробників! Разом ми сила, і тільки ми самі можемо зробити кращими не тільки себе, а й усю країну в цілому!

З 15 по 22 серпня діє знижка до -25% на товари українських виробників

Світ Рослин – наша власна торгова марка. Ми завжди дбаємо про наших покупців, тож підбираємо лише якісний товар. Якість, доступність, ефективність та професійність – основа нашої роботи!

Щедра земля — найкращі поживні субстрати, які виготовляються із суміші українських та прибалтійських торфів, збагачених макро- та мікроелементами у хелатній формі, з додаванням подрібненого кокосу, кокосового волокна, органічних домішок, агроперліту, вапнякових матеріалів та піску. Допоможе створити максимально ідеальні умови для вирощування рослин.

Флорин - торгова марка, яка знає про поживні субстрати все. Ґрунтосуміші містять повний набір поживних речовин, макро- та мікроелементів, стимуляторів росту, створюють сприятливі комфортні умови росту рослин, підвищують імунітет, пригнічують розвиток шкідливої ​​мікрофлори. Основне правило компанії «Кожній рослині – свій ґрунт». З ґрунтом цієї торгової марки ваші рослини швидше приживуться, рясно зацвітуть і порадують здоровою кореневою системою.

GL Seeds — пропонують тільки якісне насіння найкращих українських та зарубіжних виробників, призначених для вирощування в нашій кліматичній зоні, з гарантованою схожістю. Гідна якість за помірною ціновою політикою!

Farbex - одні з найкращих виробників лакофарбових матеріалів, які користуються величезною популярністю як в Україні, так і за кордоном. Ця компанія знає не тільки, як привести в порядок приміщення, а й рослини!

Fit Land - виробництво з виготовлення сертифікованих органічних добрив, вермикомпоста, який містить цілу низку поживних речовин, мікроелементів, ферментів, ґрунтових антибіотиків, вітамінів, гормонів росту та всього необхідного для розвитку рослин.


16.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.