0

Тиждень українських виробників

Неделя украинских производителей

Продовжуємо підтримувати українських виробників, які користуються популярністю не лише в Україні, а й у всьому світі!

З 23.08 до 29.08 2022 року діє знижка до -20% на товари від українських виробників

Оріана Запоріжкераміка – запорізьке виробництво з виготовлення керамічних квіткових вазонів, ваз та сувенірної продукції. На українському ринку із 1989 року. У своїй роботі використовує лише екологічно чисті сировинні матеріали, тому продукція користується величезною популярністю не лише в Україні, а й у всьому світі.

Квазар – торгова марка, яка пропонує найкращі обприскувачі на українському та зарубіжному ринках. Вони користуються величезною популярністю завдяки тому, що продукція міцна, зручна у використанні, багатофункціональна з тривалим терміном служби. ТМ Квазар = якість та ефективність.

Кісон — торгова марка, яка вже 20 років на ринку і встигла здобути довіру не лише українських фермерів та садівників, а й закордонних. Містить власну лабораторію, де проходить повний контроль якості продукції та сировини, а також є своя команда вчених, яка здійснює розробку та дослідження нових продуктів у лабораторних умовах.

ЕкоПлант – український виробник екологічно чистих комплексних мінеральних добрив. Сумарний вміст макроелементів добрива ЕкоПлант досягає 70%, що є найвищим показником серед найпоширеніших промислових гранульованих добрив. Ця торгова марка допоможе збільшити врожайність, стійкість рослин до низьких температур та посухи, стеблового вилягання, ураження кореневими та стебловими гнилями, знизити накопичення радіонуклідів у рослинах та рівня кислотності ґрунту.

Жива Земля – торгова марка, яка на ринку України вже понад 18 років. Представляє біопрепарати, які ефективно справляються із хворобами та шкідниками рослин, оздоровлюють та удобрюють ґрунт.

Bradas – польські друзі, які пропонують широкий асортимент ручного високоякісного інвентарю.


23.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.