0

Справжній городній сейл зі знижками до 50%!

Огородный сейл – скидки до -50%

Справжній городній сейл зі знижками до 50%!


Весняні клопоти будуть приємними — адже з 19 березня по 2 квітня 2024 року можна придбати найнеобхідніші товари за дуже цікавими цінами. Величезні знижки діють на:


Це чудовий шанс зекономити і зробити сезон 2024 найвигіднішим. Замовте одразу все, що може знадобитися, — і кілька місяців (а то і років) не турбуйтеся про необхідність закупів.

З багатьох овочевих культур ви зможете збирати насіння самостійно, щоб потім вирощувати улюблені сорти без зайвих фінансових затрат.

Квіти-багаторічники будуть прикрашати ваш сад так довго, що стануть невіддільною його частиною.

Якісні інструменти, придбані по акції, залишаться з вами на десятиліття.

Витрачайте менше сьогодні, щоб нічого не витрачати в майбутньому!


Особливо варто поринути в розпродаж, якщо ви давно не оновлювали свої уявлення про сучасний сад та город. Полив може бути швидким та простим, обрізка дерев — неймовірно легкою, обприскування препаратами — повністю безпечним й дуже ефективним. В магазині «Світ Рослин» представлені як перевірені, так і найновіші технологічні рішення для догляду за ділянкою. І зараз саме час побачити різницю між старими «дідівськими» граблями та новими — естетичними й легкими. Або ж нарешті посадити ті рослини, що завжди вважалися надто «екзотичними».

Весна — час експериментів. А зі знижками до 50% ви маєте шанс ні в чому собі не відмовляти. Головне — встигнути зробити замовлення в період з 19.03 до 02.04. Гарних закупів!


** Акція діє з 19.03.2024 р. до 02.04.2024 р, або до закінчення товарних залишків. Акційні пропозиції інтернет-магазину та роздрібної мережі можуть відрізнятись.


19.03.2024

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.